2777
2789
عنوان

موی دور سینه

| مشاهده متن کامل بحث + 3225 بازدید | 61 پست
منم دارم با موچین میکنم😂 فقطم دور سینم دارم

سینه هم مثل زیر بغل از اون قسمت هاست ک نباید موهاش کنده بشه چون با این کارت غددلنفاوی رو تحریک میکنی.. اگه میخوای از بین ببری از ژیلت یا موبر استفاده کن ☺

چرا امضات کم رنگه  اینجانب از سال ۹۶ ب دلیل کاهش ناگهانی گربه ها ذائقم تغییر کرد و پیتزا رست بیف رو جایگزین کردم.نام کاربری قابل تغییر نیست دیگه  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سینه هم مثل زیر بغل از اون قسمت هاست ک نباید موهاش کنده بشه چون با این کارت غددلنفاوی رو تحریک میکنی ...

مگه موی زیر بغل رو نباید کند؟؟😱😱😱😱اپیلاسیون میکنم من🤐🤐🤐🤐

بعد از چند ماه دوری از نی نی سایت باز اومدم😃
اووووو انقدر موی زائد دارم که اینا هیچن.حامله شدم هزااار برابر بدتر شده.صورتم افتضاح شده.افتضااااااا ...

واااای چیکا کنیم ک اینجوری نشیم من تو اقدامم یعنی ممکنه منم صورتم موقع بارداری مو در بیاره؟😭 میترسمممممم

بچت دختره یا پسر؟

به لحظه ها وابسته نشو چه خوب چه بد میگذره(:
اووووو انقدر موی زائد دارم که اینا هیچن.حامله شدم هزااار برابر بدتر شده.صورتم افتضاح شده.افتضااااااا ...

منم بعد بارداری موهای زائدم خیلییییییی شد😢😢😢

بعد از چند ماه دوری از نی نی سایت باز اومدم😃