2777
2789

از همون اول بچتون تنهایی رفت مهد و اینکه چندسالگی بردینش؟دخترم 4سالشه روز اول صبح که بردمش خودش گف برو و ظهر که رفتم دنبالش داشت بازی میکرد و نمیخواست بیاد ولی از فرداش گفت باید بشیینی پبشم الان 3 روز نمیزاره برگردم خونه به نظرتون چقدر طول میکشه عادت کنه؟

😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من دخترمو از دو سال و ۱۰‌ ماهگیش بردم مهد روز اول کنارش بودم فقط یه ربع اونجا بودیم، روز دوم بغلش کردن بردن گریه هم کرده بود، روز سوم فقط اولش کمی گریه کرد و بعد از اون دیگه به راحتی رفت خیلی هم خوشحال

اَلَم یَعلَم بِأن الله یریٰ آیا نمی داند که خدا او را می بیند؟         آیه ۱۴ سوره علق
من دخترمو از دو سال و ۱۰‌ ماهگیش بردم مهد روز اول کنارش بودم فقط یه ربع اونجا بودیم، روز دوم بغلش کر ...

منم باید تحمل کنم گریش رو.چون تو خونه خیلی حوصلش سر میره.از وقتی که مهد رفته خیلی شادِ ولی نمیتونم هر روز باهاش برم

😍
یعنی تمام دوماه رو مینشستین مهد؟

نه همش یه رب میذاشتم و میرفتم و میومدم یهژشاعت پیشش بودم میبردمش خونه

مربیش گفت از اول شروع میکنیم بیا بشین  ی ساعت اینجا بازی کن ببرش

بعد بینش میگف برو بگو میرم پنج دبقه دسشویی تناش بذار

بعد هی ساعتا بیشتر میشد یه رب میذاشتمش تا یه سا

عت و اینا 

دیگه بعدش از هشت تا یازده 

بعد برا ناهار هم گذاشتمش همینجور با یرنامه زیاد میکردیم ساعتاشو

خدایا شکرت ، خدایاااا عاشقتممممممم ، خدایا مرسی که همیشه کنارمی ، آخه دیگه چی میخوام من 😍😍😍
نه همش یه رب میذاشتم و میرفتم و میومدم یهژشاعت پیشش بودم میبردمش خونه مربیش گفت از اول شروع میکنیم ...

آهان ممنون عزیزم.برا مامانتم صلوات فرستادم ان شاالله حالشون خوب بشه🙏

😍

بستگی به مهدش داره: من دوسالگی یک جا گذاشتمش آزمایشی، بعد از دوهفته با اینکه روزی دوسه ساعت هم بیشتر نبود یک بچه گریان و عصبی تحویلم دادند چون مجبورش می کردند ظهر بخوابه! دیگه از مهرماه یک مهدی میره که دوست داره و فقط گیرمیده کهتو بیا دنبالم!

به نظر منم بزار گریه کنه. یه روز دو روز گریه میکنه تموم میشه. پسر من پیش ۱ چند روز گریه کرد من محل ندادم خوب شد . باز پیش ۲ همین طور حتی امسال کلاس اولم یکی دو روز به زور رفت. اینه که اگه بخوای به حرف دلش باشی چند سال باید اول سال تحصیلی رو بری بشینی تو مهد . اگه میتونی خودت نبرش مثلا یه هفته بده پدرش یا پدر بزرگ یا هر کس دیگه ببرتش . 

به نظر منم بزار گریه کنه. یه روز دو روز گریه میکنه تموم میشه. پسر من پیش ۱ چند روز گریه کرد من محل ن ...

آخه صبحا تا ازم قول نگیره که پیشش میشینم راضی نمیشه بره مهد.منم مجبور میشم بشینم پیشش

😍
بستگی به مهدش داره: من دوسالگی یک جا گذاشتمش آزمایشی، بعد از دوهفته با اینکه روزی دوسه ساعت هم بیشتر ...

دختر من صبحا با اجبار میره مهد ولی ظهرا دلش نمیخواد بیاد خونه میگه بمونیم مهد.منم موندم بهش خوش میگذره یانه

😍
من یه هفته اونجا موندم یه هفته هم گریون ولش میکردم می اومدم خونه تا کم کم عادت کرد

میگم یه وقت روحیش تاثیر بد نزاره؟!آخه هدفم از بردنش به مهد فقط اینکه بهش خوش بگذره نه آموزش و اینا

😍
منم باید تحمل کنم گریش رو.چون تو خونه خیلی حوصلش سر میره.از وقتی که مهد رفته خیلی شادِ ولی نمیتونم ه ...

به نظرم اون روش که خودشون بغلش کردن بردنش خوب بود به منم اشاره کردن که برو، بعد که رفتم دنبالش دیدم گریه نمی کنه

اَلَم یَعلَم بِأن الله یریٰ آیا نمی داند که خدا او را می بیند؟         آیه ۱۴ سوره علق