2777
2789

دقیقن 

قرآن به هر دوی زن و مرد تذکر میده 

به زنا میگه زینتتونا در مقابل نامحرم بپوشونید 

به مردا میگه چشماتونو کنترل کنید

اسمش را خودکشی نگذار...حتی نهنگی مثل من٬که عمق اقیانوس را دیده ٬دلش برای سواحل تو تنگ میشود...! 
نه 😂😂😂كلا عادت داشتم بزنم تو ذوق طرف مقابلم 

نامرد😞من دوسدارم بدونم چندسالشه فقط😍

@رویای_پرواز  

ﻣﻦ ﯾﮏ ﺁﺭﯾﺎﯾﯽ ﺍﻡ،ﺍﻫﻮﺭﺍﻣﺰﺩﺍﯼ ﻣﻦ ﺍﻟﻠﻪ ﺍﺳﺖ.ﺍﺯ ﺗﺒﺎﺭ ﮐﻮﺭﻭﺷﻢ،ﻭﻟﯽ ﺷﺎﻫﻢ ﺣﺴﯿﻦ ﺍﺑﻦ ﻋﻠﯽ ﺍﺑﻦ ﺍﺑﯿﻄﺎﻟﺐ (ﻋﻠﯿﻪ ﺍﺳﻼ‌ﻡ) ﺍﺳﺖ.ﺍﺯ ﺩﯾﺎﺭ ﺁﺭﺷﻢ، ﻭﻟﯽ ﮐﻤﺎﻧﺪﺍﺭ ﻣﻦ ﻣﺴﻠﻢ ﺍﺑﻦ ﻋﻘﯿﻞ ﺍﺳﺖ.ﺍﻣﭙﺮﺍﻃﻮﺭﯾﻢ ﻫﺨﺎﻣﻨﺸﯽ ﺍﺳﺖ ،ﻭﻟﯽ ﺟﻐﺮﺍﻓﯿﺎﯼ ﻣﻦ ﺑﯿﻦ ﺍﻟﺤﺮﻣﯿﻦ ﺍﺳﺖ.ﺷﺎﻩ ﻋﺒﺎﺱ ﺭﺍ ﺩﻭﺳﺖ ﺩﺍﺭﻡ،ﻭﻟﯽ ﺷﺎﻩ ﻣﻦ ﻋﺒﺎﺱ ﺍﺑﻦ ﻋﻠﯽ (ﻉ) ﺍﺳﺖ.ﺁﺭﯼ ﻣﻦ ﺍﯾﺮﺍﻧﯿﻢ ﻋﺎﺷﻖ ﮐﺎﻭﻩ، ﻣﺪﯾﻮﻥ ﻧﺎﺩﺭﺷﺎﻩ ،ﻭﻟﯽ ﭘﯿﺎﻣﺒﺮﻡ ﻣﺤﻤﺪ ﺍﺑﻦ ﻋﺒﺪﺍﻟﻠﻪ (ﺹ) ﺍﺳﺖ.قدﻣﺖ ﮐﺸﻮﺭﻡ ﺍﺯ ﻣﺎﻭﺭﺍﯼ ﺗﺎﺭﯾﺦ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺑﻪ ﻗﺪﻣﺖ ﺁﻥ ﻣﯿﻨﺎﺯﻡ ﻭ ﺯﯾﺒﺎﯾﯽ ﻫﺎﯼ ﺗﺎﺭﯾﺦ ﮐﺸﻮﺭﻡ ﺭﺍ ﺩﻭﺳﺖ ﺩﺍﺭﻡ،ﻭﻟﯽ ﺗﻤﺎﻡ ﺯﯾﺒﺎﯾﯽ ﻫﺎﯼ ﺩﻧﯿﺎ ﺭﺍ ﺩﺭ ﮐﻼ‌ﻡ ﻣﻮﻻ‌ﯾﻢ ﺣﯿﺪﺭﮐﺮﺍﺭ،ﻋﻠﯽ ﺍﺑﻦ ﺍﺑﯿﻄﺎﻟﺐ (ﻋﻠﯿﻪ ﺍﻟﺴﻼ‌ﻡ)ﻣﯿﺒﯿﻨﻢ.ﺁﺭﯼ ... ﻣﻦ ﯾﮏ ﺍﯾﺮﺍﻧﯿﻢ ﻭ دوست ندارم ﮐﺴﺎﻧﯽ ﮐﻪ ﺑﻪ ﺍﺳﻢ ﺗﺎﺭﯾﺦ ﮐﺸﻮﺭﻡ؛ ﺑﻪ ﺍﻋﺘﻘﺎﺩﺍﺗﻢ ﺿﺮﺑﻪ ﻣﯽ ﺯﻧﻨﺪ..من_یک_آریایی_مسلمانم💙کاربری دوم🤢

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقن  قرآن به هر دوی زن و مرد تذکر میده  به زنا میگه زینتتونا در مقابل نامحرم بپوشونید& ...

کاملا درسته 

در قرآن کریم هیچ آیه ایی یافت نمی شود که به طور کلی یک قاعده و قانونی را بیان کرده باشد که مردان از حقوق بیشتری نسبت به زنان برخوردارند. مگر در مواردی خاص؛ که در آن ها برای حفظ تعادل میان حق و مسئولیت نکاتی را بیان کرده که برخی از آن به اشتباه حقوق بیشتر مردان را استنباط کرده اند که این صحیح نیست.

کاملا درسته  در قرآن کریم هیچ آیه ایی یافت نمی شود که به طور کلی یک قاعده و قانونی را بیان کر ...

بله صحیح 

تمام چیزهایی که قرآن و معصومین درش تفکیک جنسیتی قائل شدن مربوط به جسم زن و مرد میشه 

و بنا بر توانی اونها 

ولی خدا از روح خودش در همه دمیده و نزدیک ترین کسان پیش خدا با تقواترین اونهاست 

و این عین عدالته که توان جسمانی  رو مد نظر قرار دادن 

ولی متاسفانه خیلی ها این رو نابرابری میدونن

اسمش را خودکشی نگذار...حتی نهنگی مثل من٬که عمق اقیانوس را دیده ٬دلش برای سواحل تو تنگ میشود...! 
باشه

همینکه پاسخ میدهی باعث افتخاره

متشکرم که هستی 

✍💎

دکتر نيستم...
اما برايت 10 دقيقه راه رفتن، روى جدول کنار خيابان را تجويز ميکنم،
تا بفهمى عاقل بودن چيز خوبيست،
اما ديوانگى قشنگ تر است..

برايت لبخند زدن به کودکان وسط خيابان را تجويز ميکنم، تا بفهمى هنوز هم، ميشود بى منت محبت کرد..

برایت خنده های بلند از ته دل تجویز میکنم هرکجا که هستى،
چراکه يک نفر هميشه منتظر خنده هاى توست..

دکتر نيستم، اما تجویز میکنم برایت شادی بی بهانه رو..

خورشيد، هر روز، بخاطر زنده بودن من و تو طلوع ميکند!
و زمین به دورخودش نه، به دور من و تو میگردد...

تو این متن من دلم برای پسر میسوزه که به جرم پسر بودن یه هیولا تربیت میشه 

نه خب واقعیته...شما احتمالا داداش نداشتی یا خانوادتون اینجوربرخورد نکردن...ولی این متن برای من و امثال منکه برادر داشتیم و خانوادمون سنتی بودن پراز آهه....پراز تلخیه....

بله صحیح  تمام چیزهایی که قرآن و معصومین درش تفکیک جنسیتی قائل شدن مربوط به جسم زن و مرد میشه& ...

درود بر شما بانوی فهیم که با استدلالهای آکادمیک پاسخ میدهید 

سپاس گذارم 

نه خب واقعیته...شما احتمالا داداش نداشتی یا خانوادتون اینجوربرخورد نکردن...ولی این متن برای من و امث ...

عزیزم من بین چند تا پسر بزرگ شدم. خب قطعا یه سری محدودیت ها تو خونه ما هم بوده من برای همه گفتم حتی برادرای خودم. مادرای ما نسل قبل بودن ما تو عصر تکنولوژی هستیم باید یه تغییر تفکر بدیم چیزی که برای دختر ممنوعه برای پسرم ممنوعه. حالا مثلا یه کم دیرتر اومدن پسر نه چون پسر باید حامی خونه زنش باشه پس یه مقدار تجربه محیط بیرون براش بد نیس. ولی یه دختر ساعت 10 شب بیرون باشه براش تهدیده. ولی مواردی مثل ارتباط با جنس مخالف. من تا موقع ازدواج به دخترم اجازه ارتباط نمیدم به پسرمم نمیدم

سلام متن خوبی بود یا بهتر بگم شعار خوبی بود چون جامعه پسر دوست ما ریشه فکری و تربیتی متفاوتی نسبت به حقیقت و واقعیت دارد. همین است که پسر حق بیشتری در خانه دارد از اضهار نظر گرفته تا ارث

عاشق مادرم ،  بچه م و همسرم هستم
عزیزم من بین چند تا پسر بزرگ شدم. خب قطعا یه سری محدودیت ها تو خونه ما هم بوده من برای همه گفتم حتی ...

وقتی که مادر ها در دعوای بچه ها طرف پسر رو میگیرند و کنترل و فشار کمتری برای پسر دارند نتیجه عوض میشه.

عاشق مادرم ،  بچه م و همسرم هستم
همینکه پاسخ میدهی باعث افتخاره متشکرم که هستی  ✍💎 دکتر نيستم... اما برايت 10 دقيقه راه رفتن ...

ببخشید اخه چیزه دیگه ای ب ذهنم نیومد بگم😂🙈

Ceeport  ❤ متاسفم لطفا منو ببخش مچکرم عاشقتم  ❤ceeport    💕سوالی در حیطه ی قانون جذب داشتین بپرسین❤💕