2777
2789

ترس نداره😳

دوستان گلم شیرازی هستم دیگه نپرسید کجایی هستی😘تیر 98:سلام خدا جونم ممنون که میخوای این ماه بعد چهار سال بهم نی نی بدی😘و تیکرم رو واقعی کنی.دوستت دارم.😘 31 مرداد:یک هفته قبل موعد بعد دو ساعت بی بی یه هاله خیلی توهمی انداخت😬.3 شهریور:میدونستم این ماه میخوای یه بچه سالم و صالح بهم بدی.عاشقتم خدا جونم.خودت ازش محافظت کن سالم بیاد بغلم😍26 شهریور:خدا جونم ممنون که صدای قلب عشقم رو شنیدم عاشقتم خدا جونم چجوری شکرت کنم😄.1آبان سونو nt الهی قربون دست و پای کوچولوت برم مادر با دیدنت قند تو دلم اب شد.خدایا ممنونم ازت❤16آذر سونو انومالی:👧دختری دارم با چشمای مشکی،پیرهن گلدار دومن زرشکی،دختر من صد قل هو الله داره،چشم سیاش هزار ماشالا داره ،خدایا شکرت بخاطر سلامتی عزیز دردونم😇1 دی:سلام مامانی قشنگم اتاقت مبارکت باشه الهی دورت بگردم💋.14 دی:امروز حرکاتت رو بوضوح از رو شکمم دیدم فکر کنم خیلی گرسنه ای که چند تا ضربه محکم به مامان زدی چراغ خونم.دردت به جونم.خدایا روزی هزار بار شکرت میکنم💞

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

از چیش بگیم

من رفتم دکتر گفت pco هستی ولی دارو بهم نداد گفت باید زودتر بچه دار شی استرس شدید گرفتم الان موقعیت بچه ندارم یعنی بعد بچه دار نمیشم؟چیکار کنم یعنی خوب شدی نیس

همیشه خوب باش  
شما داشتین؟

بله

دوستان گلم شیرازی هستم دیگه نپرسید کجایی هستی😘تیر 98:سلام خدا جونم ممنون که میخوای این ماه بعد چهار سال بهم نی نی بدی😘و تیکرم رو واقعی کنی.دوستت دارم.😘 31 مرداد:یک هفته قبل موعد بعد دو ساعت بی بی یه هاله خیلی توهمی انداخت😬.3 شهریور:میدونستم این ماه میخوای یه بچه سالم و صالح بهم بدی.عاشقتم خدا جونم.خودت ازش محافظت کن سالم بیاد بغلم😍26 شهریور:خدا جونم ممنون که صدای قلب عشقم رو شنیدم عاشقتم خدا جونم چجوری شکرت کنم😄.1آبان سونو nt الهی قربون دست و پای کوچولوت برم مادر با دیدنت قند تو دلم اب شد.خدایا ممنونم ازت❤16آذر سونو انومالی:👧دختری دارم با چشمای مشکی،پیرهن گلدار دومن زرشکی،دختر من صد قل هو الله داره،چشم سیاش هزار ماشالا داره ،خدایا شکرت بخاطر سلامتی عزیز دردونم😇1 دی:سلام مامانی قشنگم اتاقت مبارکت باشه الهی دورت بگردم💋.14 دی:امروز حرکاتت رو بوضوح از رو شکمم دیدم فکر کنم خیلی گرسنه ای که چند تا ضربه محکم به مامان زدی چراغ خونم.دردت به جونم.خدایا روزی هزار بار شکرت میکنم💞
من رفتم دکتر گفت pco هستی ولی دارو بهم نداد گفت باید زودتر بچه دار شی استرس شدید گرفتم الان موقعیت ب ...

بکه دار میشی ولی سخت اول بهت مهلت داده بدون دارو اقدام کنی اگر مشد با دارو

میخواهم بهترین باشم 🙌
من رفتم دکتر گفت pco هستی ولی دارو بهم نداد گفت باید زودتر بچه دار شی استرس شدید گرفتم الان موقعیت ب ...

من پارسال اسفند آزمایش و سونو دادم میخواستم اقدام کنم برای بارداری دکتر گفت pco هستی (پریودام نامنظم بود و دوره سیکلم بین 30 تا 40 روز متغیر) بهم کلی دارو داد و گفت اینارو بخور و اقدام کنید و اگه نشد بعد 3 ماه بیا دوباره داروهاتو عوض کنم به من کلومفین و لتروزول و یچییز دیگه داده بود که یادم نیست خلاصه با ضد حال اومدم خونه و یخورده راجب داروها سرچ کردیم با همسرم به این نتیجه رسیدیم که عوارض دارن و نخورم ما 3 سال بود ازدواج کرده بودیم و همیشه هم جلوگیری داشتیم همسرم گفت ما که عجله نداریم تو هم که سنت بالا نیست ولش کن اینارو نخور دیگه جلوگیری نمیکنیم تا ببنیم چی میشه یه 6 ماه تلاش میکنیم اگه نشد بعد میریم پیش چند تا دکتر و حالا ببینیم چی میشه منم گفتم باشه از همون ماه که پریود شدم و تموم شد یک شب در میون رابطه داشتیم و من همون ماه باردار شدم وقتی به همسرم گفتم خبر بارداریم و واقعا شکه شده بود خودمم شکه بودم اونجوری که دکتر نا امیدمون کرده بود و بقیه داستانا ولی خداروشکر باردار بودم الانم دخترکم داره تو دلم بالا پایین میپره نگران نباش اگه سنت بالا نیست و عجله هم نداری اول دارو نخور اقدام کن اگه بعد 6-7 ماه نشد اونوقت برو دکتر واسه درمان 

نیلای من دنیای من ❤️
 من پارسال اسفند آزمایش و سونو دادم میخواستم اقدام کنم برای بارداری دکتر گفت pco هستی (پریودام ...

عزیزم من ۱۸ سالمه دکتر بهم دارو نداد گفت خیلی شدید نیس ولی من الان بچه نمیخام یعنی بعد ممکنه به مشکل بر بخورم؟خیلی استرس دارم ممنون از حرفات حالمو یکم بهتر کرد تو هیچ دارو گیاهی نخوردی؟من قبلش کیست کوچیک داشتم رفع شد خودش 

همیشه خوب باش  
عزیزم من ۱۸ سالمه دکتر بهم دارو نداد گفت خیلی شدید نیس ولی من الان بچه نمیخام یعنی بعد ممکنه به مشکل ...

اوووه 18 که سنی نیست عزیزم من 28 سالمه نه والا من هیچی نخوردم اگه حالا بچه نمیخوای واسه درمان تنبلیت ببین چیا خوبه اونارو بخور میگن گرمی بخوری و از این داستانا فقط ممکنه دیرتر باردار بشی یک سال زودتر از اونچه در نظرت هست اقدام کن به بارداری همین ذهن خودتم مشغول نکن الکی حالا سنت خیلی کمه واسه نی نی وقت داری

نیلای من دنیای من ❤️
اوووه 18 که سنی نیست عزیزم من 28 سالمه نه والا من هیچی نخوردم اگه حالا بچه نمیخوای واسه درمان تنبلیت ...

اهاااا عزیزم ممنوون واقعا حرفات دلگرمی بود من اصلا حالم بد شد وقتی دکتر اینو بهم گفت بهت تبریک میگم بابت نی نی کوچولوت ...به نظرت برای اقدام نی نی برای سن من چقد وقت دیگه خوبه 

همیشه خوب باش  
اوووه 18 که سنی نیست عزیزم من 28 سالمه نه والا من هیچی نخوردم اگه حالا بچه نمیخوای واسه درمان تنبلیت ...

تو اینترنت نوشته بود کسایی که pco هستن وقتی باردار میشن درصد سقطشون بیشتره یعنی اشتباهه؟

همیشه خوب باش  
اهاااا عزیزم ممنوون واقعا حرفات دلگرمی بود من اصلا حالم بد شد وقتی دکتر اینو بهم گفت بهت تبریک میگم ...

ممنون گلم انشاالله هروقت نی نی خواستی خدا زودی بهت بده بستگی داره چند سال ازدواج کردی وضعیت اقتصادیتون وضعیت روحی هردو و اینکه کی احساس کنید اماده اید برای بچه دار شدن و تامین آیندش و اینا من نمیتونم هت بگم کی اقدام کن ولی دیگه نزار خیلی دیر زیر 30 اقدام کن 

نیلای من دنیای من ❤️