2777
2789
عنوان

خواهرم ناجی پسرم شد....

477 بازدید | 16 پست

سلام. امروز رفته بودم خونه مادرم. صبح با کلی انرژی گفتم می رم اونجا باهم آش درست میکنیم که پسرم دوست داره. 

اما خدا نیاره برای کسی. امدم بهش موز بدم که دیدم یکهو بلند شد و شروع کرد به جیغ زدن و پرید بغلم‌. قبلش دیدم توی دستش یه دونه بنده خواستم بگیرم که نداد. بعد دراز کشیده بود و تلویزیون  نگاه میکرد. نگو همون موقع قند رو هم به ذهنش برده بوده و پریده توی گلوش. حالا منو میگی دست و پام از رمق رفت و خواستم انگشت کنم دهنش. همون موقع خواهر از دست بچه رو گرفت و به پشتش کرد و شروع کرد محکم زدن به کمرش.

با اینکه دوره هلال احمر رفته بودم کامل همه چی از یادم رفته بود و هنگ کرده بودم. حالا خواهش میکنم از همه شما که زمانی که این اتفاق افتاد اول خونسرد باشین و دوم اینکهبدونید روش صحیح بیرون آوردن جسم خارجی از حلق بچه ها و حتی بزرگترها چیه. چون هر کدوم یه روش خاص داره و خیلی هم ساده است. خدایا شکرت فقط همین

و خدایی که همین نزدیکی ست. خدای آرام، شنوا، دانا، مهربان و بخشنده ی من دوستت دارم.......

خداروشکر😥

افرادی هستند که مدام به حرف زدن ادامه می دهند بدون آنکه بدانند درباره چه و چرا صحبت می کنند، آنها به حرف زدن ادامه می دهند چون نمی توانند متوقف شوند، اگر از چرندیاتی که از ذهنتان می گذرد اندکی آگاه شوید و بدانید که واقعا چیزی برای گفتن وجود ندارد در سخن گفتن تردید می کنید، درباره سکوت نگران نباشید، به این دلیل نگران سکوت هستید که همه‌ی جامعه در حال حرف زدن هستند و شما هراس دارید، اما اگر درک کنید که سکوت واقعا چیست، چیزی پر ارزش برای گفتن خواهید داشت، اگر در سکوت خود عمیق شوید، کلامتان دیگر کلماتی تو خالی نخواهد بود، بلکه شکوه درونی تان را بیان می کند.@naghmegi

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدارو شکر عزیزم پیش میاد بیشتر مواظب باش چند وقتشه پسرت

برای کسی که می فهمد هیچ توضیحی لازم نیست، برای کسی که نمی فهمد هر توضیحی اضافه ست ؛آنانکه می فهمند عذاب می کشند آنانکه نمی فهمند عذاب می دهند .                مهم نیست که چه مدرکی دارید ؛؛.                 مهم این است که چه درکی دارید.....

وای خداروشکر 

منم اینجور موقع ها هول میشم و روحیه مو میبازم خدا نیاره 😫

دخترم وقتی اومدی به این دنیا اینو همیشه یادت باشه که تو زندگی بدترین حرفا رو از اونایی میشنوی که برات عزیزترن .  بدترین ضربه ها رو از اونایی میخوری که فکرشم نمیکردی ! همیشه نزدیک ترین هات قلبتو بدجور میشکنن . پس به هیچ کس وابسته نباش از هیچ کس توقع نداشته باش و به اندازه هرکسی رو دوست داشته باش حتی منو که مادرتم . عزیزکم کسی نبود این حرفا رو به من بزنه برای همین خیلی وقتا بیصدا شکستم ولی تا وقتی زنده م اینو بهت میگم چون دوست ندارم تو هم مثل من بشکنی دردونه ی مامان  😘

خداروشکر بخیر گذشته من اینجور موقع ها میترسم فرار میکنم دست خودم نیست

خداجونم همون جور که معجزه ات رو بمن نشون دادی همون جورم بزودی زود ب جاریم نشون بده و همه منتظرای نی نی سایت   خدا جون بزار با خبر بارداری جاریم خوشحالیم از مادرشدنم کامل بشه انشالله من منتظرما تا قلب نی نی من ب تپش بیاد انشالله جاریمم باردار بشه و همه منتظرا                        علی اصغر امام حسین قربونش برم با امام رضا جونم حاجتم رو دادن 

خداروشکر که به خیر گذشته منم چند بار چیزای شبیه به این راجب پسرم برام اتفاق افتاده به قول شما اونموقع ها کاملا" هنگ میکنم و خنگ میشم 

مامان‌‌‌‌ ۲ تا پسر ناز ، رادین و رادمهر ، خدایا دوستت دارم واسه هر چی که بخشیدی ... اگه امضامو خوندی لطفا" یه صلوات واسه شادی روح بابام بفرست ... 

خداروشکر.

واقعا حفظ خونسردی خیییلی مهمه که  اون لحظه سخته.

پسر منم ۱۰ روزه بود  شیر پرید گلوش، مادرم نجاتش داد، همیشه میگم   خدایا شکرت🙏 حتی فکرشم بعد سالها دیوونم میکنه.