2777
2789
عنوان

نفخ و دل درد دخترم😭😭

128 بازدید | 20 پست

سلام،دخترم از بعد چهلمش هر شب از ساعت حدود ۹تا ۱۲فقط گریه میکنه تو طول روز خیلی ارومه تا قبل چهلم هم فقط برا گشنگی گریه میکرد چون خودم خیلی رعایت میکردم و بعد هر شیر آروقشو میگرفتم،قولنج داشت از اول ولی گریه نمیکرد فقط خیلی ب خودش فشار میاورد و قرمز میشد شوهرم میگه حجامتش کنیم ولی من دلم نمیاد انواع شربت ضد نفخم براش گرفتم دقیقا سر وقتم بهش میدم دلم براش کبابه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیخورم والا،فقط شبا تا صبح شیر خودمو میخوره یکی دو وعده هم تو طول روز،بیشتر شیر خشک میخوره 

به نظرم باید دورانش رد شه خود من هزار بار دکترش بردم و هزار نوع دارو به خوردش دادم ولی باز خوب نشد یکم پدیلاکت فقط بهترش کرد ۴ ماهش که تموم شد گریه هاش تموم شد 

😍عاشقتم که😍

اگه کولیکی باشه باید زمانش بگذره ولی یه آزمایش ببر آلرژی گاوی نداشته باشه من نمیدونستم دخترم خیلی اذیت شد😢

کانال فروشگاهی ترافل در ایتا و سروش و روبینو @traffel    کیک و شیرینی سالم   ..درصورت درخواست حتی برای بچه هایی که آلرژی به پروتئین گاوی دارند.