2777
2789
عنوان

خاطره ی موشی من اوناییکه ترسوان نیان حوصله کشته مرده ندارم😕

| مشاهده متن کامل بحث + 295 بازدید | 36 پست

الان اینجا منظورت موش هست یا جن؟ من نفهمیدم چرا ؟

خیانت فقط جنسی نیست .  خیانت ذاتا طیفی است از هر رفتاری ، به ترتیبی که در آن  لحظه کاری کنی که اگر همسر یا عشقت شاهدت بود نمیکردی.🌹  .

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تااینکه صبح شدو شوهرم رفت بیرون پسرمم مدرسه یه گلیم شسته بودم نم داشت براهمین شب انداختم رومبل که توخونه تاصبح خشک بشه گلیموکه برداشتم یه موش پریدبیرون منم مث یه شیرزن رفتم جارودستیواوردمواین وردنبالش اونوردنبالش هرچی کردم نتونستم بگیرمش اخرشم خاک برسرفرارکرداشپزخونه زنگ زدم شوهرم گفتم بدوبیااین ننه مرده روبگیریم

بزار سریعتر دیگه

♥️امروز ۲۲ اردیبهشته و من جواب آزمایشم رو گرفتم و فهمیدم یه نی نی تو دلم دارم✨️💖من کی انقدر بزرگ شدم؟!🤍امروز ۹ خرداده ومن برای اولین بار صدای قلبشو شنیدم😇

منم یه شب خواب بودم شوهرمو پسرم کنارم بودن عاقا من مثل ....از نلخ میترسم یهو تو تاریکی دیدم یه جیز گنده از بالای سرم رد شد تو همین هین چشامو باز کردم درواقع قبلش حس میکردم جیزی بالا سرمه که بیدار شدم خلاصه شوهرمو بیدار کردم گفتم یه ملخ گنده تو خونه است اونم عصبانی گفت چرا بیدارم کردی الان میخورتت😐دیگه هیچی منم سرمو زیر لحاف بردم تا صبح به زور نفس میکشیدم صبح شوهرم رفت سر کار منم رفتم خونه بابام اینا شب با داداشم برگشتم خونه برق رو روشن کردم یهو یه خفاش از این سر تا اون سر خونه مرواز میکرد یعنی داشتم سکته نیکردم به زور از خونه بیرونش کردم شوهرم که اومد آبگوشتی و خورشتی و چرخ کردشو جدا جدا کردم😠

و خدایی که به شدت کافیست.......

خودمم نشستم دم اشپزخونه تاجایی نره امامتاسفانه شوهرمم که اومدنتونستیم پیداش کنیم باورتون نمیشه طوری شده بودم که شباکابوس موش میدیدم مرگ موشم گذاشتماام ذلیل مرده نمیخورد اخرش رفتم تله موش گرفتم اوردم گذاشتم وبلاخره گیرافتاد😤

موش بوده عزیزم ولی منکه نمیدونستم اون موقع

واااا من فکر کردم درمورد جن داری صحبت میکنی 

اومدم دلداریت دادم 

سکوت کردم غرورم نشکنه ✋                               غرورم نشکست اما دلم نابود شد 💔💘