2777
2789

دخترمو با خودم برده بودم مهمونی.

همش زن ها میگفتن خدا یه پسر بهت بده. شش ماهشه دخترم و فوق العاده ناز . هرچی هم لباس ناز تو بازار هست یکی ازش تو خونه مام هست.

همش میگن بعدی رژیم پسرداری بگیر حتما.

نهال خانوم مامانی عاشقته

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من باشم فقط نگاشون میکنم هیچ جوابی نمیدم هیچ عکس العملی نشون ندی بهتره

بعضی دردا مثل چایی میمونن....!!!شاید سرد بشن !اما تلخ باقی میمونن...!!!!❤️😍 سال ۱۴۰۱ب آرزوم رسیدم 😍❤️

چون پسرا سر چیزشون تاج طلا میارن برا ننه باباهاشون

🤨🤨😐😐

چون فکر میکنن پسر  زاییدن چه کار شاقی کردن.شاخ غول شکستن.چون فقر فرهنگی  بیداد میکنه.چون نمیفهمن

کاربری چهارممه.به لطف بعضیا.از سال ۸۷ عضوم

برا ما که فعلا هیچ‌کدومو نمیده

خدایا ی نی نی لطفاااااااااا .....میشه برا واقعی شدن تیکربارداریم ی صلوات بفرستید ممنون ...تیکر بارداریم داره تموم میشه من هنوز مامان نشدم خداااااااااااااااا

توهم میخاس بگی من برعکس شما اینطور فک نمیکنم دوس دارم بچه بعدیمو دختر باشه ک دخترم خواهر داشته باشه پسر بی وقتش زن بگیره میره دنبال عیش و نوش خودش و خانواده زنش این دختره ک میمونه برای ادم 

همه سیاه سفیدا قشنگن مثه پانداها..... برف لای موهات...... چشمات....

نه بابا من شخصا عاشق دخترم

شاید چون دختر داری اینجوری میگن که ایشالا هر دو نوع داشتی باشی

اگر پسر بود ممکن بود بگن بعدی دختر باشه

حساس نشو بچه هرچی باشه شیرینه😍😍

💏"You & me 💕make a wonderful "We