2821
2789

من با خانواده همسرم تو یه حیاط زندگی میکنم طبقه بالا ماییم پایین اونا. اونا همیشه میخوان که من برم براشون کارای خونشونو انجام بدم حالا دوتا جاری دیگم دارم اونا اصلا کاری براشون نمیکنن که هیچ حتی خونشونم تنها نمیان اونا حیاط کنار ما زندگی میکنن قبلا هم تو همین خونه زندگی میکردن و هیچ کاری نمیکردن بازم براشون. با این وجود مادر شوهرم چیزی که داره به اونا بیشتر میده تا ما از همه جالب تر اینجاست که وقتی میرم پایین باهام نمیسازن و همیشه اعصابمو بهم میریزن و مادر شوهرم باهام دعوا میکنه بعدم میگه اعصابم از جای دیگه ای خورد بود سرتو خالی کردم یا بهم تیکه میندازه . وقتی هم که پایین نمیرم مثل الان همه رو بر علیه من تحریک میکنه همین یه ساعت پیش صدای پدرشوهرم میومدکه میگفت مگه به باباش زنگ بزنیم من دیگه از پسش بر نمیام خدا لعنتشون کنه به نظرتون من چیکار کنم؟

خدا جون ممنون بابت این همه خوشبختی      همه چیز همونجوریه که دلم میخواد باشه  
کم برو.کارم کمتر بکن

الان همین کارو کردم که صدای پدرشوهرم از پایین میومد و این حرفو میزد در ضمن من قبلا کم میرفتم ولی برا کاراش میاد صدا میکنه بیا این کارو بکن

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

نظر شوهرت چیه

منو اون باهم خیلی خوبیم اونم میگه اینا پیرن تو کوتاه بیا ولی دیگه اعصابی برام نزاشتن از بس کوتاه اومدم

وقتی واسه کار صدات میکنن گاهی بگو دستم بنده ده دقیقه دیگه میام بلافاصله نرو. گاهی بگو سرم درد میام خوابیدم شرمنده شوهرم اومد میاد براتون انجام میده بعدم که رفتی یه مقدارش و انحام بده بقیشو از سر باز کن.بدگویی نکن جلو شوهرت بجاش مظلوم نمایی کن. ارتباطت کم باشه بزار زنگ بزنه به پدرت تهش میخواد چی بگه مثلا.  کم کم عادت میکنن 

هر گاه ارزش ها عوض میشوند ،عوضی ها با ارزش میشوند .    گاندی
منو اون باهم خیلی خوبیم اونم میگه اینا پیرن تو کوتاه بیا ولی دیگه اعصابی برام نزاشتن از بس کوتاه اوم ...

بگو اره منم همه جوره مراعات میکنم به خاطر تو. ولی در واقع کار خودتو بکن پست بالا رو که نوشتم بخون 

هر گاه ارزش ها عوض میشوند ،عوضی ها با ارزش میشوند .    گاندی
وقتی واسه کار صدات میکنن گاهی بگو دستم بنده ده دقیقه دیگه میام بلافاصله نرو. گاهی بگو سرم درد میام خ ...

اونا فقط به این راضی نمیشن مثلا برام آشوب درست میکنن مغز شوهرمو شستوشو میدن وااااای خیلی بدن

بگو اره منم همه جوره مراعات میکنم به خاطر تو. ولی در واقع کار خودتو بکن پست بالا رو که نوشتم بخون&nb ...

ممنون حرفات عالی بود

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز