2777
2789

هزینش چقدرمیشه ای وی اف؟

خداجونم مرسی ک منو آرزو ب دل نکردی ممنونم ازت که فرشته کوچولوتو فرستادی خیلیییی خوشحالم خودت مواظبش باش انشالله دامن همه مادران منتظر سبز بشه ب حق امام حسین و فاطمه زهرا خداااااااااایااااااااشکررررررررررت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دولتی چطوریه؟چطورمیتونیمبریم؟

خداجونم مرسی ک منو آرزو ب دل نکردی ممنونم ازت که فرشته کوچولوتو فرستادی خیلیییی خوشحالم خودت مواظبش باش انشالله دامن همه مادران منتظر سبز بشه ب حق امام حسین و فاطمه زهرا خداااااااااایااااااااشکررررررررررت
والا دکتراش سه تان انگار مرمضی و نیکبخت و زرگر حسینی.شما دکتر کیه؟

میخوام برم پیش سالمی . والا من اونروز رفتم که برم پیش دکتر سالمی گفت فقط یکشنبه ها و سهشنبه ها هست ساعت دو

شادی روح مادرشوهرم صلوات بفرستید  اَستَغفِرُالله رَبّی وَ اَتوبُ اِلَیه 
دولتی چطوریه؟چطورمیتونیمبریم؟

برین قسمت ای وی افش .اونجا یه سری آز میگن انجام بدین بعدش بهتون میگن فلان روز بیاید ویزیت میشین مدارکتونم میبرین هرکاری ک انجام دادین تا حالا .اونجا بررسی میشین بعد اگه شد ای وی اف میکنین

به زودی مادر میشم😊خدا اینو میخاد
مشکلتون چیه عزیزم؟ من همسرم اسپرمش ضعیفه

من شوهرم کم تحرکی اسپرم داره خودمم تنبلی تخمدان دارم .و دکتر گفت یکی از لوله هامم بسته اس

چندنفرپیش مرمضی نتیجه گرفتن خیلی دکتر خوبیه برین پیشش حتما هرچی گفت وبادقت انجام بدین .دکتر احتشامم ...

والا من دوسال زیر نظرش بودم .دوبارم ای وی اف انجام دادم نگرفت .فک کن تو بیمارستان تازه عکس رنگیمو دید بعد دوسال میگه یکی از لوله هات کیپه .زنیکه تا حالا نفهمیده بود 

من شوهرم کم تحرکی اسپرم داره خودمم تنبلی تخمدان دارم .و دکتر گفت یکی از لوله هامم بسته اس

قسمت ای وی افش کجاست ؟ من رفتم قسمت کلینیک زنانه فقط پرسیدم . ازمایشات حدودا چقدر شد؟

شادی روح مادرشوهرم صلوات بفرستید  اَستَغفِرُالله رَبّی وَ اَتوبُ اِلَیه