2777
2789
قسمت ای وی افش کجاست ؟ من رفتم قسمت کلینیک زنانه فقط پرسیدم . ازمایشات حدودا چقدر شد؟

بپرسی بهت میگن .والا من ازمایشا هورمونی و ذخیره تخمدان دادم ۴۰۰ شد .پاپ اسمیرم گرفتن .ولی اگه ازمایشات تا ۶ماه قبل باشه قبول میکنن یا پاپ و این چیزا .من عکس رنگیم مال دوسال پیش بود قبول کردن

به زودی مادر میشم😊خدا اینو میخاد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والا دوست من پیش سالمی رفته بود و همون بار اول گرفت

منم دوستم پیش سالمی با بار اول ای یو ای تعیین جنسیت گرفت پسر هم شد .پسر میخواست .تازه تتبلی تخمدانم داشت

بپرسی بهت میگن .والا من ازمایشا هورمونی و ذخیره تخمدان دادم ۴۰۰ شد .پاپ اسمیرم گرفتن .ولی اگه ازمایش ...

پاپ اسمیرش درد نداشت ؟ من خیلی ترسو هستم چه روزی باید برم که برام انجام بدن ؟ روز خاصی از سیکل ؟

ازمایش هورمونیام روز دو یا سه پربود باید برم؟

شادی روح مادرشوهرم صلوات بفرستید  اَستَغفِرُالله رَبّی وَ اَتوبُ اِلَیه 
منم دوستم پیش سالمی با بار اول ای یو ای تعیین جنسیت گرفت پسر هم شد .پسر میخواست .تازه تتبلی تخمدانم ...

خوب گلم چرا نمیری پیش سالمی ؟ بیمارستان امام که هستش

پاپ اسمیرش درد نداشت ؟ من خیلی ترسو هستم چه روزی باید برم که برام انجام بدن ؟ روز خاصی از سیکل ؟ از ...

نه بابا پاپ اسمیر درد نداره اصلا معاینه معمولیه .موقعی که پری نباشی برو .بعد ازمایشا هورمونی روز اول تا سوم پری میدی .اول برو که برات ازمایشا اولیه رو بنویسن برا خودت و شوهرت .بعد اماده ک شدن برو ک برات پرونده تشکیل بدن و ویزیت بشی

نه بابا پاپ اسمیر درد نداره اصلا معاینه معمولیه .موقعی که پری نباشی برو .بعد ازمایشا هورمونی روز اول ...

ممنونم عزیز دلم الهی که مامان بشی بزودی زود