2777
2789
عنوان

تو رو خدا بیاین

84 بازدید | 11 پست

25هفته ام بچه ام از صب اصلا تکون نخورده دارم دق میکنم به دکترمم زنگ زدم هنوز جواب نداده..سونو هم از بعد از ظهر زود تر باز نیست    دارم دق میکنم

خدای مهربونم ازت ممنوم بابت هدیه قشنگی که بهم دادی

خب عزیزم چیز شیرین زیاد بخور همین الان

یه روز یه گدا بوده که دونفر بودن هرروز بهش سر میزدن یکیشون هر روز بهش یه لگد میزد و یکیشون هرروز بهش پول میداد، یه مدت این دو نفر پیداشون نمیشه اونیکه لگده رو میزد شد آدم خوبه و اونیکه پول میداد بهش شد آدم بده چون چند وقت پیداشون نبود که بهش لگد بزنن یا پول بدن، مراقب باشین بیش از اندازه خوب نباشین چون یه روز نبودن خوبیتون یا کم شدن خوبیتون باعث بد دیده شدنتون میشه، ✓/// از طرف یه احمق که همیشه خوب بوده و ساده از بس بلا سرم اومده دیگه از خودم بیزارممممم بخاطر کودن بودنم و سادگیم، انشاالله یه روزی میاد میبینم که حقم گرفته شده و میام اینجا مینویسم🖤😭

آب سرد سرد بخور به پهلو چپ بخواب یا چراغ قوه بنداز رو شکمت

روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آب نبات،آب قند اینا بخور،،،انشاالله چیزی نیست خوابیده....نگران نباش...

یه روز یه گدا بوده که دونفر بودن هرروز بهش سر میزدن یکیشون هر روز بهش یه لگد میزد و یکیشون هرروز بهش پول میداد، یه مدت این دو نفر پیداشون نمیشه اونیکه لگده رو میزد شد آدم خوبه و اونیکه پول میداد بهش شد آدم بده چون چند وقت پیداشون نبود که بهش لگد بزنن یا پول بدن، مراقب باشین بیش از اندازه خوب نباشین چون یه روز نبودن خوبیتون یا کم شدن خوبیتون باعث بد دیده شدنتون میشه، ✓/// از طرف یه احمق که همیشه خوب بوده و ساده از بس بلا سرم اومده دیگه از خودم بیزارممممم بخاطر کودن بودنم و سادگیم، انشاالله یه روزی میاد میبینم که حقم گرفته شده و میام اینجا مینویسم🖤😭
آب نبات،آب قند اینا بخور،،،انشاالله چیزی نیست خوابیده....نگران نباش...

دیابت دارم...وای بخدا کلی غذا خوردم دراز کشیدم ولی اصلا هیچی تکون نخورده...دارم سکته میکنم بخدااا

یه چیز  شیرین بخور، به پهلو دراز بکش،  حس میکنی اصلا نگران نباش،  الان زوده برا اینک ...

تو رو قرآن دعا نین حالش خوب باشه...بخدا با بدبختی باردار شدم..دارم دق میکنم

دیابت دارم...وای بخدا کلی غذا خوردم دراز کشیدم ولی اصلا هیچی تکون نخورده...دارم سکته میکنم بخدااا

بابا خیلی عادیه. استرس که بدتره. یه وقتایی امکان داره صبح تا شب هم حرکتش حس نشه

بابا خیلی عادیه. استرس که بدتره. یه وقتایی امکان داره صبح تا شب هم حرکتش حس نشه

خدا کنه اینطوری باشه که شما میگین ..دارم سکته میکنم

عزیزم اگه بچه ت چیزیش نباشه با این استرسی که تو داری خدایی نکرده چیزیش میشه...با آب یخ به خودت شوک بده بده دست سرد یا یه تکه یخ بذار رو شکمت