2777
2789
عنوان

تو باشگاه یکی بهم زور گفت

271 بازدید | 9 پست

امروز رفتم باشگاه، بدنسازی با دستگاه. نشستم روی یکی از دستگاه ها، یه دختر پر رو اومد گفت کاش من اول ست آخر رو بزنم بعد تو بزنی. اون موقع گفتم باشه من هنوز شروع نکردم. ولی الان همش ناراحتم که آدم چه قدر باید پر رو باشه که یکی رو بلند کنه خودش بشینه. ای کاش بلند نمی شدم و در جواب می گفتم : نه، ای کاش من ده تا بزنم بعد تو بزنی. 

من مشکلم اینه که درجا تسلیم زورگویی میشم. حتی یه لحظه هم فکر نمیکنم. از خودم ناراحتم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب با لحن بدم نگفته

اشکال نداره

فقط 32 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤

وااا عزيزم سته اخرش بوده شما بايد بلند ميشدي ميزد وسطه استراحت بين ستش رفتي نشستي خب

🎊لاغري با تاپيك بامداد خمارعزيزم🎊 💚گروه سبز   وزن اوليه (٩٦.٤٠٠) وزن فعلي (٧٢.٢٠٠) وزن هدف (٦٨)💚               قد (١٧٠)  شروع رژيم از مهر ٩٨ من ميتونم بزودي به هدفم برسم همونطور كه تا الان با كمك دوستاي خوبم و بامدادخمار عزيزم(الهه جونم) تونستم از اين به بعدم ميتونم 💞👗👗👗👗👗👗👗🥗🥗🥦🥦🥗💚❤️💞ممنونم از الهه جونم و دوستاي خوبم💞❤️😘😘

این از مناعت طبع و محبت شماست 

افرین به اینهمه انرژی مثبتت ...کنار اومدن با بقیه حتی غریبه ها....

من خوشم اومد ازت ...

لایک نفرمایید دوستان به غیر از استارتر عزیز و کاربر محترمی که ریپلای کردم لااقل بفهمم پستم رو خوانده اید  عزیزان .زندگیِ فعلیِ من و شما در برابر زندگیِ بَعدی،بسیار کوتاه،بسیار فرعی وبسیار ریز و گذراست.همچون جرقه ای است که از آتش اجاقی بپرد و گم شود.برای آنکه در زندگیِ بَعدی تا ابد و برای همیشه در آسایش و شادی باشیم ، کافیست همین یک لحظه ی گذرای عمر این جرقه را خوب بمانیم...