سلان بچه ها، ديشب يه خواب بدي ديدم تا خود صبح گريه كردم تو خواب. خواب ديدم كل دندونام لق و شل شده.منم همش سعي ميكردم تو دهنم نگهشون دارم،مامانم بهم گفت ولشون كن بذار بريزن.دهنمو كه باز كردم جاي دندون كلي سنگ از دهنم ريخت بيرون.كسي تعبيرشو ميدونه؟
داستان تو هنوز تمام نشده! تو خواهی خندید ، در جایی که قبلا گریسته بودی......🤍🤍🤍🤍گاهی جواب بدی آدما نه خوبیه نه بدی و نه حتی مثل خودشون رفتار کردن،جوابش فقط حذف اون آدماس😏
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
منم حس ميكنم تعبير داره صد درصد، اي كاش يكي بياد تعبير خواب بلد باشه
داستان تو هنوز تمام نشده! تو خواهی خندید ، در جایی که قبلا گریسته بودی......🤍🤍🤍🤍گاهی جواب بدی آدما نه خوبیه نه بدی و نه حتی مثل خودشون رفتار کردن،جوابش فقط حذف اون آدماس😏
حتما صدقه ميدم.تو كتاب نگاه كردم گفته بود هر كدوم از دندونا نشونه ي يك فرد تو فاميل مادري پدريه، كه افتادنشون يعني دور از جون يكيشون فوت ميشه،اما اينكه تبديل به سنگ شد دندونام چي