2777
2789
عنوان

خواب ديشبم😔

277 بازدید | 38 پست

سلان بچه ها، ديشب يه خواب بدي ديدم تا خود صبح گريه كردم تو خواب. خواب ديدم كل دندونام لق و شل شده.منم همش سعي ميكردم تو دهنم نگهشون دارم،مامانم بهم گفت ولشون كن بذار بريزن.دهنمو كه باز كردم جاي دندون كلي سنگ از دهنم ريخت بيرون.كسي تعبيرشو ميدونه؟

داستان تو هنوز تمام نشده! تو خواهی خندید ، در جایی که قبلا گریسته بودی......🤍🤍🤍🤍گاهی جواب بدی آدما نه خوبیه نه بدی و نه حتی مثل خودشون رفتار کردن،جوابش فقط حذف اون آدماس😏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من صد بار همین خوابو به شکلهای مختلف دیدم نشستم منتظر تعبیرش،ولی هیییچی نشده.صدقه بده خودتم نترسون 

شب تاریک و سنگستان و مو مستقدح از دست مو افتاد و نشکستنگهدارنده‌ اش نیکو نگهداشتو گرنه صد قدح نفتاده بشکست😊😊😊
این خواب صددرصد تعبیر داره 😐 صددرصد ها 

منم حس ميكنم تعبير داره صد درصد، اي كاش يكي بياد تعبير خواب بلد باشه

داستان تو هنوز تمام نشده! تو خواهی خندید ، در جایی که قبلا گریسته بودی......🤍🤍🤍🤍گاهی جواب بدی آدما نه خوبیه نه بدی و نه حتی مثل خودشون رفتار کردن،جوابش فقط حذف اون آدماس😏

وای استارتر من هم یه خواب بد دیدم اجازه هست بگم

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

انشاءالله بد نیست،به خوانواده و فامیلت ربط داره،دندون اگه بیوفته و تو خاک نیوفته خوبه.یعنی به خاک آغشته نشه.

اما شما میگی سنگ شدن،نترس چیزی نیست،فقط به اقوامت ربط داره،شاید رابطتون باهم خوب نباشه.

حتما صدقه بده شیر آب و باز کن خوابتو براش بگو آیت الکرسی بخون صلوات بفرست  بقیه اش هم بزار ب ...

شیر اب باز کنه خواب رو براش تعریف کنه ؟ 😐 که چی بشه تو این بحران کم آبی ؟ خرافات تا کجا 🤔

من بعنوان خواننده ترسیدم😕😕  اسی صدقه بده

حتما صدقه ميدم.تو كتاب نگاه كردم گفته بود هر كدوم از دندونا نشونه ي يك فرد تو فاميل مادري پدريه، كه افتادنشون يعني دور از جون يكيشون فوت ميشه،اما اينكه تبديل به سنگ شد دندونام چي