2777
2789
عنوان

بیمارستان های خصوصی اصفهان

1307 بازدید | 18 پست

مامان گلی ها بگین بین بیمارستان سعدی و کلینیک خانواده کدومو ترجیح میدین؟

اگه تجربه عمل توی این بیمارستان ها رو دارین لطفا بگین.

امضای خدا پای تمام خواسته های دلتون که فقط خودش میدونه❣

من هردوبودم رسیدگی کلینیک یکم بهتره البته فقط یکم اتاقهاشم بزرگتره بیمارستان سیناهم خصوصیه اونم خوبه وبیمارستان میلادکه خودبیمارستان عالیه ولی پرسنلش نه

وخدایی که به شدت کافيست✅. خدایا پناه همه بی پناهان باش✅

من هردوبودم رسیدگی کلینیک یکم بهتره البته فقط یکم اتاقهاشم بزرگتره بیمارستان سیناهم خصوصیه اونم خوبه ...

جدی کیلینیک یکم بهتر از سعدی بود!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من۶سال پیش سعدی بودم خیلی راضیم خیلییییاااااا

برخورد پرسنلش عااالللییی هییچ پرستار و گامایی بجز دکتر خودم بهم دست هم نزدن چه برسه به معاینه

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃
من۶سال پیش سعدی بودم خیلی راضیم خیلییییاااااا برخورد پرسنلش عااالللییی هییچ پرستار و گامایی بجز دکت ...

عزیزمی شما😍 دفعه قبلی هم بهم گفتی

خواهر منم باید توی یکی اینها زایمان کنه دکترش آشنا هست بهمون گفته جفتش خوب هست یکی اقوام خانواده رفته خیلی راضی بوده یکی هم سعدی بوده میگه دوست نداشتم یکی دیگه میگه عالی بود میدونید هرکسی ی چیزهایی براش ملاکه

شهامت میخواد سرد باشی ولی گرم بخندی...
عزیزمی شما😍 دفعه قبلی هم بهم گفتی

خخخ خیلی دوسش داشتم آخه 

شایدم شانس من اون روز پرسنلش عالی بودن 

آخه شوهرم میگفت دومی هم حتمااامیریم ولی خیلی گرون شد و بیمه تکمیلی منم قطع شد منم رفتم نیمه خصوصی اصلا به دلم ننشست

خواهر منم باید توی یکی اینها زایمان کنه دکترش آشنا هست بهمون گفته جفتش خوب هست یکی اقوام خانواده رفت ...

یعنی دکترش نگفته بهش کدومش بهتره سعدی یا کیلینیک؟ 

آره واقعا هرکی یه نظری داره و بستگی به خیلی چیزا داره ولی این بیمارستانها هزینه ای تقریبا فک کنم یه حدود هستم واسه همین میپرسم که ببینم کجا بریم راضی تریم

خخخ خیلی دوسش داشتم آخه  شایدم شانس من اون روز پرسنلش عالی بودن  آخه شوهرم میگفت دومی هم ...

آره خداروشکر.

من شنیدم سعدی قبلا ها بهتر بوده یعنی زمان زایمان اولتون

یعنی دکترش نگفته بهش کدومش بهتره سعدی یا کیلینیک؟  آره واقعا هرکی یه نظری داره و بستگی به خیلی ...

خب دکتر خواهر من از آشنا هستن هر کدوم ک بره حواسشوم بهش هست خواهرم خودش خانواده را دوست داره و بیمه شون با خانواده درصد قراردادش بیشتره

خب دکتر خواهر من از آشنا هستن هر کدوم ک بره حواسشوم بهش هست خواهرم خودش خانواده را دوست داره و بیمه ...

خوشبحالش آشنا باشه هرجاباشه هواشو داره😊

منم باید بیمه رو چک کنم ببینم فرقی دارن 😉

خوشبحالش آشنا باشه هرجاباشه هواشو داره😊 منم باید بیمه رو چک کنم ببینم فرقی دارن 😉

فدات گلم.انشالله شما هم ب سلامتی زایمان کنید.قطعا چک کنید بیمه تون را با این هزینه های سنگین

فدات گلم.انشالله شما هم ب سلامتی زایمان کنید.قطعا چک کنید بیمه تون را با این هزینه های سنگین

ممنون عزیزم😍 ان شالله شما هم به سلامتی خاله شین👼😘

ممنون عزیزم😍 ان شالله شما هم به سلامتی خاله شین👼😘

فدااات گلم😍😍😍حالا خواهرم رفتن دکتر بهشون میگم بپرسن ازشون براتون کدوم بهتره

آره خداروشکر. من شنیدم سعدی قبلا ها بهتر بوده یعنی زمان زایمان اولتون

شما هم خیلی فکر نکن بهترین بیمارستان هم بری اگه یه پرستار بد اخلاق به شیفتت بخوره همه را بهت زهر میکنه یه کمم شانسیه به کدوم شیفت ها بخوری