2777
2789
عنوان

بارداری

45 بازدید | 7 پست

سلام بچه ها 

میگم من هفته 29 بارداری ام خدابخواد اما امروز زیر دلم سمت چپ یعنی میشه گفت لگنم اینقدر تیر میکشید که نمیتونستم تکون بخورم ول میکرد دوباره تیر میکشید به نظرتون مشکلی نیست شماها هم اینجوری بودید خیلی استرس گرفتتتم

دقیقا منم اینجوری بودم..بعد یه مدت خوب سدم...فک کنم عادی باشه....من یه کم ینگین شدم شبا تو خواب با دهن نفس میکشم...همسرم ب شدت شاکی بود😂😂میگفت یه هفتس شبا نمیخوابم...نمیدونم چیکار کنم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیقا منم اینجوری بودم..بعد یه مدت خوب سدم...فک کنم عادی باشه....من یه کم ینگین شدم شبا تو خواب با د ...

منم اصلا شبها خوابم نمیبره همش چپ و راست میشم زیر دنده هام تیرمیکشه وقتی بخوام تکون بخورم یا بلند بشم چنان تیرمیکشه که نفسم نمیاد پاهامم شدید درد میگیره 

کلاس امادگی زایمان به ما میگه این دردا از ۲۸ هفته طبیعی درد زیر شکم و کمر ولی بازم از دکترت بپرس

جدی شاید واقعا اینجوری باشه اخه دکترم راهش دوره خیلی هم سختمه توماشین نشستن فقط چندباری اول صبحی اینجوری شدم  

جدی شاید واقعا اینجوری باشه اخه دکترم راهش دوره خیلی هم سختمه توماشین نشستن فقط چندباری اول صبحی این ...

اگه با استراحت خوب نشد زنگ بزن مطب دکترت ازش سوال کن

😁منم خوابیده در ماشین میرم دکتر شکم و کمرم درد میگیره

دختر قشنگم دنیز خانم ۹۸/۱۰/۱۰ ساعت ۱۰:۱۰ امد بغل مامانش قربونت برم دختر نازم
منم اصلا شبها خوابم نمیبره همش چپ و راست میشم زیر دنده هام تیرمیکشه وقتی بخوام تکون بخورم یا بلند بش ...

هفته هامون نزدیک همه امان از این بیخوابیهای شبانه مخصوصا پهلو به پهلو شدنش

دختر قشنگم دنیز خانم ۹۸/۱۰/۱۰ ساعت ۱۰:۱۰ امد بغل مامانش قربونت برم دختر نازم