2789

عزیزم نوزادت چند ماهه هست 

خدایا شکرت که بالاخره معحزتو بعد 4سال بهم نشون دادی ممنونتم بخاطر همه چی بالاخره نینی کوچولو اومد تو دلم .لطفا اگه مشیه برای سلامتی نینیم یه صلوات بفرستین ممنون

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

فریبا صیقلی

فوق تخصص گوارش کودکان

سرچ کن اطلاعاتش میاد

بارالها .... از کوی تو بیرون نشود پای خیالم....نکند فرق به حالم چه برانی چه بخوانی ...چه به اوجم برسانی چه به خاکم بکشانی....نه من آنم که برنجم نه تو آنی که برانی.... نه من آنم که ز فیض نگهت چشم بپوشم نه تو آنی که گدا را ننوازی به نگاهی.... در اگر باز نگردد نرم باز به جایی... پشت دیوار نشینم چو گدا بر سر راهی...کس به غیر از تو نخواهم چه بخواهی چه نخواهی.... باز کن در که جز این خانه مرا نیست پناهی....

دکتر نقوی شهرک غرب

کریستین بوبن نویسنده مورد علاقه من تو کتاب دیوانه وار می‌گه هنر اصلی هنر فاصله هاست. زیاد نزدیک به هم می سوزیم. زیاد دور از هم یخ می زنیم. باید جای درست را پیدا کنیم و همان جا بمانیم.برای من عجیبه ما معتقدیم به دوری و دوستی ولی اصرار به ازدواج داریم. بله فرار از تنهایی نیاز به حس امنیت و یک رابطه جنسی مستمر و سالم و در نهایت فرزند آوری هست ولی باید به این جنبه هم فکر کرد که چقدر دوست داشتن واقعی را با عادت کردن به ف*اک دادیم؟ حسابش را کردیم که چقدر استعداد خصوصا زنان به تبع ازدواج از بین رفته؟ حسابش رو کردیم که چقدر آدم مهاجرت تحصیل تو بهترین دانشگاه ها شغل در یک شرکت بین المللی و یا دنبال کردن هنر و کار مورد علاقه رو گذاشتن پای این حضور همیشگی کنار هم ؟ پس اگه زندگی شما از عشق ناب به عادت رسیده اگه ازدواج شما چیزی شبیه به توقف پروژه توسعه فردی بوده اگر برای رشد یک نفر باید جای پایش روی شانهء له شده دیگری باشد اگر فارغ از فشار خانواده و دید جامعه و قانون آدم ثروتمند و قدرتمندی بودید انتخاب شما در این لحظه دیگه همسر شما نیست باید بگم چیزی شبیه به مرگ تدریجی رو تجربه می کنید. برای دوباره عاشق شدن و عاشق موندن تلاش کنید به طول زندگی فکر نکنید مهم نیست چند روز و چند سال کنار هم هستید به عرضش فکر کنید به اینکه از لحظه لحظه ی زندگی کنار هم لذت بردید یا نه برای من خیلی عجیبه آدم ها از خیانت می ترسند اما از عادت نمی ترسند آدم مگر چند بار زندگی می کنه که بیست سی چهل سال رو با کسی بگذرونه که لاجرم باید با اون باشه دوستش نداشته باشه و مثل یک کارمند مثل یک هم‌خانه باهاش ادامه بده.

الان ميان ميگن مقدادي 

والا پسر من با داروهاش نابود شد 

بنظرم رفلاكس دوران داره هر چي دارو هم بدي فقط كمي كنترل ميشه تا بدن بچه خودش رشدش تكميل نشه اوكي نميشه نهايتا بهش رانيتدين بده همين

امروز هم نمردیم، اما زندگی کردیم؟اون هم معلوم نیست!

دکتر سیاری تو شریعتی

فوق تخصص گوارش کودکان 

❌️کلاس مکالمه و گرامر از پایه❌️ قسطی❌️ بعداز رضایت شهریه رو بده 🤓  با روش ابداعی خودم سریع و اسون و کم هزینه  اینم  نطر شاگردای نی نی سایتم https://ninisite.co/discussion/topic/3625153/کی-دوست-داره-زبان-فول-بشه-پولشم-بعداز-رضایت?postId=116182736

من حدود دو ماهش بود دخترم واسه رفلاکس پیش مقدادی بردم خیلی راضی بودم

ولی یکسال و نیمگی شبا ناراحتی میکرد بردم اصلا راضی نبودم یه مشت دارو داد 500 هزار تومن شد هیچ فرقی نکرد

یه دکتر دیگه بردم فقط راهکار غذایی داد خوب شد

صلوات

فقط پیش مقدادی نبر که با دوتا کیسه داروی غیر مجاز نسبت به سنش از مطبش میای بیرون. 

کریستین بوبن نویسنده مورد علاقه من تو کتاب دیوانه وار می‌گه هنر اصلی هنر فاصله هاست. زیاد نزدیک به هم می سوزیم. زیاد دور از هم یخ می زنیم. باید جای درست را پیدا کنیم و همان جا بمانیم.برای من عجیبه ما معتقدیم به دوری و دوستی ولی اصرار به ازدواج داریم. بله فرار از تنهایی نیاز به حس امنیت و یک رابطه جنسی مستمر و سالم و در نهایت فرزند آوری هست ولی باید به این جنبه هم فکر کرد که چقدر دوست داشتن واقعی را با عادت کردن به ف*اک دادیم؟ حسابش را کردیم که چقدر استعداد خصوصا زنان به تبع ازدواج از بین رفته؟ حسابش رو کردیم که چقدر آدم مهاجرت تحصیل تو بهترین دانشگاه ها شغل در یک شرکت بین المللی و یا دنبال کردن هنر و کار مورد علاقه رو گذاشتن پای این حضور همیشگی کنار هم ؟ پس اگه زندگی شما از عشق ناب به عادت رسیده اگه ازدواج شما چیزی شبیه به توقف پروژه توسعه فردی بوده اگر برای رشد یک نفر باید جای پایش روی شانهء له شده دیگری باشد اگر فارغ از فشار خانواده و دید جامعه و قانون آدم ثروتمند و قدرتمندی بودید انتخاب شما در این لحظه دیگه همسر شما نیست باید بگم چیزی شبیه به مرگ تدریجی رو تجربه می کنید. برای دوباره عاشق شدن و عاشق موندن تلاش کنید به طول زندگی فکر نکنید مهم نیست چند روز و چند سال کنار هم هستید به عرضش فکر کنید به اینکه از لحظه لحظه ی زندگی کنار هم لذت بردید یا نه برای من خیلی عجیبه آدم ها از خیانت می ترسند اما از عادت نمی ترسند آدم مگر چند بار زندگی می کنه که بیست سی چهل سال رو با کسی بگذرونه که لاجرم باید با اون باشه دوستش نداشته باشه و مثل یک کارمند مثل یک هم‌خانه باهاش ادامه بده.
دکتر بهروز مقدادی،عالیههههههه،شهران میشینه،بزنی تو نت ادرسش میاد،

شما تازگیا رفتین پیشش؟الان یکی از دوستان تو تاپیک دیگه ای گفت انگار کیفیت کارش اومده پایین چون سرش خیلی شلوغ شده

دکتر احمد نقوی شهرک غرب عالیه من خیلی ساله بچه هامومیبرم پیشش همیشه دعاش میکنم

دنیا به دست کسانی که کارهای شیطانی انجام می دهند،نابود نخواهد شد، بلکه به دستان کسانی نابود می شود که آنها رامیبینندو هیچ کاری نمیکنند.                                                                         (آلبرت انیشتین)

زیاد خودتو درگیر نکن هر جا بری اول باید خودت یکم رژیم غذایی تو  رعایت کنی بعد شربت امپرازول باید بخوره بعدش هم تو سطح شیب دار نگه دار بچه رو موقع خواب به مرور خوب میشه اگه سرفه زیاد میکنه و عق هم میزنه از رفلاکسشه یکم بخور سرد بدی اروم تر میشه و زودتر خوب میشه

خدایا شکرت که بالاخره معحزتو بعد 4سال بهم نشون دادی ممنونتم بخاطر همه چی بالاخره نینی کوچولو اومد تو دلم .لطفا اگه مشیه برای سلامتی نینیم یه صلوات بفرستین ممنون
شما تازگیا رفتین پیشش؟الان یکی از دوستان تو تاپیک دیگه ای گفت انگار کیفیت کارش اومده پایین چون سرش خ ...

سرش ک خیلی شلوغه، من تقریبا یکسال پیش میرفتم، اون موقع ها ک بینظیر بودن، الانو نمیدونم دیگه،اما کامل وقت میزاشتن

الان ميان ميگن مقدادي  والا پسر من با داروهاش نابود شد  بنظرم رفلاكس دوران داره هر چي دا ...

اتفاقا گفتن😁

دکترش ب پسر منم رانیتیدین داده ولی ب بچم نمیسازه،اگه رفلاکسش معمولی بود تحمل میکردم ولی چون از بینیشم شیر میاد میترسم خدای نکرده عفونت کنه