2821
2789
عنوان

سلام میشه بیاین ؟

124 بازدید | 36 پست

ما مستاجریم ۳ ساله که یه جا میشینیم  شوهرم دخترشونو برده سرکار  همون شرکتی که کار میکنه  اوایل دختره سرویس نداشته با شوهرم میرفت و میومد  اما چند ماهیه که سرویسش درست شده با سرویس میره و میاد  به جز  روزایی که شوهرم خونس  سرویسو کنسل میکنه با شوهرم میره و میاد   اینم بگم که این شرکتی که میگم کار دومه همسرمه 

حالا شما بودید چیکار میکردید  ؟ 

تعداد رای : 5
نظرسنجی
میذاشتید همین روال ادامه پیدا کنه
1
20%
به همسرتون میگفتین که اون دختر رو نبره بیاره
4
80%
وزن اولیه ۷۰      هدف اول  ۶۵    هدف دوم ۶۰    الانم  ۶۵ کیلوام    به هدف اولم رسیدم    من میتونم   

بخدا بعضی روزا از سرکار میان صدای خنده هاشون تو راه پله ها س    

وزن اولیه ۷۰      هدف اول  ۶۵    هدف دوم ۶۰    الانم  ۶۵ کیلوام    به هدف اولم رسیدم    من میتونم   

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

چه لزومی داره شوهرتون یه دختر رو ببره و بیاره. اینطوری خدای نکرده ممکنه بینشون صمیمیت ناخواسته پیش بیاد. نامحرم هم هستن، صحیح نیست. با زبون نرم و کاملا منطقی قانعشون کن که این دختر رو جابه جا نکنه

چه لزومی داره شوهرتون یه دختر رو ببره و بیاره. اینطوری خدای نکرده ممکنه بینشون صمیمیت ناخواسته پیش ب ...

پیش اومده  صمیمی شدن الان   

پس هرچی زودتر جلو اینکارو بگیر. حتی اگه شده خونتونو با یا بهانه ای عوض کنید

بلند نمیشه شوهرم   

چه لزومی داره شوهرتون یه دختر رو ببره و بیاره. اینطوری خدای نکرده ممکنه بینشون صمیمیت ناخواسته پیش ب ...

الان تو واتساپ به هم پبام میدن    معلومه قشنگ  صمیمی شدن     چجوری بگیرم جلوی این اتفاق رو 

پس به فکر خونه جدید باش

بخدا ارزومه بلند شم با اینکه خونه ای که توش هستیم بزرگ و ویلاییه   دو طبقس  

الان تو واتساپ به هم پبام میدن    معلومه قشنگ  صمیمی شدن     چجوری بگیرم جل ...

با این اوضاع یا درمان طولانی رو باید پیش بگیری. محبت شوهرتو سمت خودت جذب کن، البته در کنار یه مشاور خوب کا هم مشاوره علمی بده هم مذهبی

قِلِقِشو پیدا کن

اون روز حلقه زده بودم گرمم شده بود باید میرفتم حموم   شوهرم میخواس با همین دختره صحبت کنه راجب یه موضوعی  بش پیام داد بیا پایین کارت دارم  اونم سریع اومده بود   من ازش عذرخواهی کردم و رفتم حموم  ۱۰ مین طول نکشید اومدم دیدم نشسته ور دل شوهرم  رفتم اشپزخونه چایی ریختم رفتم تو پذیرایی دیدم با فاصله نشسته