2777
2789
عنوان

خواهرشوهر پرو(بیایین بگین چکارکنم)

| مشاهده متن کامل بحث + 925 بازدید | 70 پست
شوهرم دوسش داره مثل بقیه اعضای خانوادش طرفشو میگیره تازه بعد سه روز اون میخواد بره بازم بزور نگهش می ...

عزیزم رک به شوهرت بگو خارج از توانمه این کار کردن اذیت میشم به احترام تو دارم‌انجام میدم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعد انقد پیش شوهرم خودشیرینی میکنه مثلا این چه غذاییه درست کردی همینارو میپزی داداشم لاغر مونده یا شوهرم از سرکار میاد زودمیگه براش چایی بیار دیگه خستس اینم من باید بهت بگم ی جور به شوخی میگه ولی منو میسوزونه نمیتونم جوابشم بدم

عجب.خب حداقل توهم میری اونجاکارنکن دیگه. مگه نمیگی بچه کوچیکم داری.توهم همی بونه هارو بیار

تا یک ظهر میخوابه بعدمن چون بچه شیر میدم مجبورم خودم پاشم صبحانه بخورم بعدم که بیدار میشه تا۵طول میکشه ناهار درست کنه خودم مجبورم هی کمک کنم که زودتر آماده شه تا از گشنگی نمیرم هی ضعف میکنم😥😥

به نظرمن مثل خودش رفتارکن رفتی خونه اش هیچکارنکن خودتو با بچت سرگرم کن

اصلا نمیشه همین حرصم میده مثلا من اونجام مادرشوهرم میاد منو بچمو ببینه این پیشش میگه پاشو برا مامانم چایی بریز منم روم نمیشه خب از مادرشوهرم خجالت میکشم پاشم 😠😠

از طریق همسرت حلش کن و اینکه خودت رو بی توجه بگیر مثلا سالاد بزار جلوش درست کنه... یا چایی رو بده در ...

دختره عوضی نمیدونم چیه انگار مهره مار داره همه جا حرفش میره  رک وبی پرده حرف میزنه حاضر جواب وبلبل زبونه.شوهرم همیشه باخنده وشوخی که الکی مثلا هوای منم داره طرف اونو میگیره😭😭😭