2777
2789
عنوان

تاحالاشده دلتنگ کسی بشی اما حتی یدونه عکس هم ازش نداشته باشی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2546 بازدید | 180 پست
عزیزم😔 چندسالش بود

چند ساعت همش😢

انسان بودن خود به تنهایی یک دین خاص است که پیروان چندانی ندارد.                                                 نهایت فرومایگیست اگر رفتار آدمی منحصر به ترس از تنبیه یا امید به پاداش باشد.                                      لطف کنید اگه تونستید برای حاجتم یک صلوات بفرستید ممنونم🙏
اره  قبلا میتونستم صورتشو با جزییات تو ذهنم تجسم کنم  الان دیگه نمیشه یه چیز محو یادم می ...

وای نگو..

.چه حس بدی ...چه غم انگیز😔

خداکنه تصویرش هیچوقت ازذهنم محو نشه..

عشقت بود؟؟

نمیدونی...بعدِ رفتنت چی شد!                                   حتی آسمون ابری شد                                          عشق جاودانه من 💙علی💙

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😕 والا کاری که از دستم برنمیاد اگه بتونم باهاش حرف میزنم اگه نشه حرف زد تو خلوت خودم ناراحت میشم و ...

💔

نمیدونی...بعدِ رفتنت چی شد!                                   حتی آسمون ابری شد                                          عشق جاودانه من 💙علی💙
چند ساعت همش😢

خدا صبرت بده 

نمیدونم چی بگم

من ۸هفته بودم بچم قلبش نزد کورتاژ شدم هنوز بعد ۷سال دردو غمش مونده‌.واسه تو که جای خود داره.انشالله خدا جبران کنه برات عزیزم❤

درخواست دوستی از طرف اقایون ببینم گزارش میزنم درجا😊😊
اعتقادی به گریه و عذاب خودم ندارم😂😂😂

دمت گرم

خدا صبرت بده  نمیدونم چی بگم من ۸هفته بودم بچم قلبش نزد کورتاژ شدم هنوز بعد ۷سال دردو غمش مون ...

بچه من نمرده زندست بعد تولدش ازم گرفتنش اما هیچ خبری ازش ندارم

انسان بودن خود به تنهایی یک دین خاص است که پیروان چندانی ندارد.                                                 نهایت فرومایگیست اگر رفتار آدمی منحصر به ترس از تنبیه یا امید به پاداش باشد.                                      لطف کنید اگه تونستید برای حاجتم یک صلوات بفرستید ممنونم🙏
دلتنگ نبودم ک عکسی هم نداشته باشم. ولی دلتنگ بودم ک کاری ازم برنمیومد .  دلتنگی بدترین درد

چه تفسیر زیبایی..

منم دقیقا هیچچ کاری از دستم برنمیاد.‌‌..

حتی یه دوست مشترک و یه جای مشخصی هم نیست من بتونم ببینمش بیخبر..

هیچ راهی ندارم😔

بچه من نمرده زندست بعد تولدش ازم گرفتنش اما هیچ خبری ازش ندارم

الهی بگردم برات😢

ان شاءالله خوش بخت بشی و همیشه شاداب

ممنونم عزیز مهربون...

انشالله شما هم خوشبختی بسیار رو درکنارهمسرت داشته باشی

وای نگو.. .چه حس بدی ...چه غم انگیز😔 خداکنه تصویرش هیچوقت ازذهنم محو نشه.. عشقت بود؟؟

اره

شبا میخوام بخوابم چشامو میبندم اخرین باری که دیدمش رو تو ذهنم مرور میکنم 

طرز نگاه کردنش😖

پناه میبرم به خدا از اندوهی که قلبم را در سکوت میخورد...