2777
2789
عنوان

تاحالاشده دلتنگ کسی بشی اما حتی یدونه عکس هم ازش نداشته باشی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2545 بازدید | 180 پست

من دیدن عکس و فیلم‌حالمو بدتر میکنه.

دلتنگ‌بچه داداشمم😢مامان فکر میکنه لطف میکنه عکس و فیلم ازش برام میفرسته ولی من بدتر زجر میکشم.عمه به قربانت عزیزعمه

♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡
بله خر شدم همرو پاک کردم عین چی پشیمونم

من مجبور شدم پاک کنم بخاطر خانوادم که یوقت نبینند.‌.

اخه هرازگاهی پدروبرادرم گوشیمو برمیدارن😔😔

تنها داراییمو مجبورشدم پاک کنم.

وقتی پاکش میکردم قشنگ قلبم تیرمیکشید

نمیدونی...بعدِ رفتنت چی شد!                                   حتی آسمون ابری شد                                          عشق جاودانه من 💙علی💙

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چکارمیکنید بعدش

😕 والا کاری که از دستم برنمیاد اگه بتونم باهاش حرف میزنم اگه نشه حرف زد تو خلوت خودم ناراحت میشم و گریه میکنم گاهی بعضی وقتام میریزم تو دلم

می گوید از تمام مذکرها[مردان]بدم می آید،همه اشون کثیف هستند،خسته از انتخابی که کرده است و ضعیف تر از آن که متعهد به اشتباهش، درک این موضوع که عباس آقا دریوزه بی ریشه به او خیانت کرده عذابش می دهد، تعمیم عباس آقا به مردانی دیگر،مانند آرام بخش است، اینکه به خودش متذکر می شود تقصیر او نبوده، «همه مردا بدن» خنده دار اینکه، همیشه بازنده زیبا نصیحت می کند،برنده،زیباتر عمل.
اره هرچی بود پاک کردم😁😁😁 البته تو تلگرام دارم عکساشو ولی نمیرم ببینم

چرانمیبینی؟؟

عشقت دوس پسرت ..کی بود؟

نمیدونی...بعدِ رفتنت چی شد!                                   حتی آسمون ابری شد                                          عشق جاودانه من 💙علی💙
نه ... چون هیچوقت عکس رو پاک نمیکنم از گوشیم... موقع دلتنگی همش نگاه میکنم

چه خوب

اره 

دوست دوران بچگیم

عکس ازش داشتم یبار با مامانم بحث کردیم برداشت پاره کرد عکسشو😭

الانم دلم واسه مامانبزرگم تنگه ازم دوره عکسم ندارم😭

درخواست دوستی از طرف اقایون ببینم گزارش میزنم درجا😊😊
شاید بهم بخندین ولی هیچ وقت همچین حسی رو نداشتم و تجربش نکردم کاش منم تجربش می کردم 

الهی هیچوقت حس خفگی که من دارم رو تجربه نکنی..

اما دلتنگی که تهش اومدن ورسیدن باشه رو تجربه کنی..

اره دوست پسرم بود پارسال الان نامزد داره😁

فقط خنده ات😂

چه خوب

البته همش دلتنگم 😞😞

بس دعاها که خلاف است و هلاک... کز کرم می نشنود یزدان پاک... شکر ایزد کن دعا مردود شد.. ما زیان پنداشتیم ان سود شد.. مصلح است و مصلحت را داند او.. آن دعا را باز می گرداند او...

من هیچ عکسی از بچه اولم ندارم خیلی تلخ از دستش دادم خیلی تلخ حتی نتونستم خوب نگاش کنم بدترین حس دنی ...

واقفا بدترین حس دنیاشت..خدابهتون صبر بده😔