بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
تا نری دقیقا متوجه نمیشی ..من که برگشتم و بسیار خوشحالم ...اگر کسی واقعا شرایطش خیلی تغییر میکنه با مهاجرت خوبه واسش ....وگرنه اصلا و ابدا خوب نیست ..من اصلا تجربه خوبی ندارم..
میشع بپرسم کدوم کشوربودید تجربه بدی بود بخاطر دوری از کشورمیگیدیا
سوئد بودم ...بله دوری از خانواده و کشور و کارم شدیدا روم تاثیر گذاشته بود ..اصلا تجربه خوبی از سوئدی ها ندارم ..بسیار نژاد پرست بودن و موذی اونایی که من دیدم و 6 ماه دوم سال فاجعه بود ...بااینکه بسیار کشور پیشرفته و زیبایی هست ..زندگی ایران واسه من خیلی فرقی نداشت بااونجا جز اینکه خانوادمم نمیدیدم ...از کشورهای اروپایی هم من خوشم نمیاد شنبه و یکشنبه گرد مرگ پاشیدن و اگر تنها باشید واقعا افسردگی آوره ..واسه همینم اکثرا پت دارن ..خلاصه مهاجرت همینش سخته ..که باید همه چیزو در نظر بگیر
برادر منم همین مشکلو داره بااینکه ماشالا خیلی خوش هیکلو خوشگله شبیه مدلای ایتالیایی ولی میگه بازم به ...
من شخصا اصلا برام مهم نیست که کسی باهام گرم بگیره یا اهمیت بده ...ولی وقتی غریبید به حدی میزان حساسیت آدم پایین میاد که حد نداره...کافیه بفهمن جایگاهی نصیبت داره میشه ...خیلی از کشورها مهاجر پذیرند و راحتتر ..واسه همینم از نژاد پرستی متنفرم ..و الان درک میکنم رفتار زشتی که بعضیا با افغان ها دارن چقدر حال بهم زن هست