2777
2789

میشه لطفا تعریف کنید که چه مزایایی داره خارج از کشور زندگی کردن، سخت نیست دور از کشور و خانواده بودن، مخارج سخت نیست،

بگین چطوری رفتین؟؟؟؟ منم دوس دارم برم از طریق دانشگاه چطوری بورسیه میشن

خوشا رهایی                                                           خوشا اگر نه رها زیستن                                           مردن ب رهایی❣

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مهاجرت سخت ترین کار ممکنه ..خیلی زیااد سخته ..

تا نری دقیقا متوجه نمیشی ..من که برگشتم و بسیار خوشحالم ...اگر کسی واقعا شرایطش خیلی تغییر میکنه با مهاجرت خوبه واسش ....وگرنه اصلا و ابدا خوب نیست ..من اصلا تجربه خوبی ندارم..

مهاجرت سخت ترین کار ممکنه ..خیلی زیااد سخته .. تا نری دقیقا متوجه نمیشی ..من که برگشتم و بسیار خوشح ...

میشع بپرسم کدوم کشوربودید

تجربه بدی بود بخاطر دوری از کشورمیگیدیا

۶ ماه آلمان بودم ولی برگشتم 

بدلیل دلتنگی ولی الان پشیمونم بعد تموم کردن درسم باز اقدام میکنم

گرچه منزل بس خطرناک  است و مقصد بس بعید، هیچ راهی نیست کان را نیست پایان غم مخور 😏فایتینگ💪👾
میشع بپرسم کدوم کشوربودید تجربه بدی بود بخاطر دوری از کشورمیگیدیا

سوئد بودم ...بله دوری از خانواده و کشور و کارم شدیدا روم تاثیر گذاشته بود ..اصلا تجربه خوبی از سوئدی ها ندارم ..بسیار نژاد پرست بودن و موذی اونایی که من دیدم و 6 ماه دوم سال فاجعه بود ...بااینکه بسیار کشور پیشرفته و زیبایی هست ..زندگی ایران واسه من خیلی فرقی نداشت بااونجا جز اینکه خانوادمم نمیدیدم ...از کشورهای اروپایی هم من خوشم نمیاد شنبه و یکشنبه گرد مرگ پاشیدن و اگر تنها باشید واقعا افسردگی آوره ..واسه همینم اکثرا پت دارن ..خلاصه مهاجرت همینش سخته ..که باید همه چیزو در نظر بگیر

سوئد بودم ...بله دوری از خانواده و کشور و کارم شدیدا روم تاثیر گذاشته بود ..اصلا تجربه خوبی از سوئدی ...

برادر منم همین مشکلو داره بااینکه ماشالا خیلی خوش هیکلو خوشگله شبیه مدلای ایتالیایی ولی میگه بازم بهمون زیاد اهمیت نمیدن و باهامون گرم نمیگیرن

برادر منم همین مشکلو داره بااینکه ماشالا خیلی خوش هیکلو خوشگله شبیه مدلای ایتالیایی ولی میگه بازم به ...

من شخصا اصلا برام مهم نیست که کسی باهام گرم بگیره یا اهمیت بده ...ولی وقتی غریبید به حدی میزان حساسیت آدم پایین میاد که حد نداره...کافیه بفهمن جایگاهی نصیبت داره میشه ...خیلی از کشورها مهاجر پذیرند و راحتتر ..واسه همینم از نژاد پرستی متنفرم ..و الان درک میکنم رفتار زشتی که بعضیا با افغان ها دارن چقدر حال بهم زن هست

سوئد بودم ...بله دوری از خانواده و کشور و کارم شدیدا روم تاثیر گذاشته بود ..اصلا تجربه خوبی از سوئدی ...

اسکاندیناوی بدجایی بوده رفتی.قشنگ زمستونا باید خودتو بکشی.میگن خودشونم نمیمونن زمستونا اونجا

من به اندازه ی یک ابر دلم میگیرد وقتی از پنجره می بینم حوری(دختر بالغ همسایه) پای کمیاب ترین نارون روی زمین فقه میخواند.سهراب سپهری
اسکاندیناوی بدجایی بوده رفتی.قشنگ زمستونا باید خودتو بکشی.میگن خودشونم نمیمونن زمستونا اونجا

آره شرایط جویش وحشتناکه ..ولی جدا از اون کلا زیاد مسافرت میرم ...و با صراحت هیچ جا ایران نمیشه..باهمه کم و کاستی هاش

آره شرایط جویش وحشتناکه ..ولی جدا از اون کلا زیاد مسافرت میرم ...و با صراحت هیچ جا ایران نمیشه..

به نظر منم از نظر شرایط جوی ایران و امریکا بهترینه.ولی خب حالا اکثرا بخاطر شرایط اقتصادی میرن وگرنه هیچ جا میهن نمیشه.

من به اندازه ی یک ابر دلم میگیرد وقتی از پنجره می بینم حوری(دختر بالغ همسایه) پای کمیاب ترین نارون روی زمین فقه میخواند.سهراب سپهری