یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
سلام عزيزم من رشته ام روانشناسي طبق تک به تک درسايي که ميخونيم و نظر دکترايي که استاد ما هستن حتي وخيم ترين حالت اختلالا با درمان حل ميشه مخصوصا اينکه گفتين خداروشکر بهترين يعني درمان جواب داده کافيه تمرين آرامش داشته باشين حتي اگه داروهم براتون تجويز شد نترسين که اي خدا چه بلايي سرم اومد و .... داروها فقط ي سري چيزا رو تنظيم ميکنن اين به معني اينکه شما خيلي حالتون بده نيست و اينم يقين داشته باشين اصلا چيزي وجود نداره که درمان نشه حداقل کمتر ميشه ولي مشکلات روحي کلا خيلي انعطاف پذيره با ي دوره درمان با اميد همه چي عااااالي ميشه❤
مثلا من فکرای منفی میکنم ناامیدمیشم اززندگی بعضی وقتام خوبم درکل من وسواسم روی پسرمه که بیماری نداشته باشه یابیچاره روچه بیماری هایی که بهش نسبت نمیدادم
وسواس فکری اجباری دارم که ازافسردگی واظطراب شروع شده،
ببین ناخوداگاه ذهنت درگیرچیزای منفی میره حالاهرکس به یه چیزحساس میشه