2777
2789

هرراهی که امتحان کردین اینجابگین تاهمه استفاده کنن

راسته که وسواس فکری درمان نداره?

من الان خودم تحت درمانم بهترم خداروشکرولی بازم تنهاباشم دلشوره واظطراب دارم ،بعضی وقتا خوبم بعضی وقتا نه

کنترل میشه  بله ...باید رواندرمانی و دارو درمانی همزمان داشته باشی...اینطوری میتونی تحت کنترلت داشه باشی

آدمی که شمارو نصیحت میکنه در واقع داره با خودش تو گذشته صحبت میکنه🎭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا درمان نداره کی گفته فقط کافیه اراده کنی دکتر من می گفت آدمایی که وسواس فکری دارن اصلا نباید بیکا ...

شماهم داشتی?ببین من زودازیه کارخسته میشم

درکل انگارمیترسم که بازم اون حالتهای بدبیادسراغم 

شماچه کارایی انجام میدادین?

دکترتون کی بود?رعایت غذایی هم میکردین?

سلام عزيزم من رشته ام روانشناسي طبق تک به تک درسايي که ميخونيم و نظر دکترايي که استاد ما هستن حتي وخيم ترين حالت اختلالا با درمان حل ميشه مخصوصا اينکه گفتين خداروشکر بهترين يعني درمان جواب داده کافيه تمرين آرامش داشته باشين حتي اگه داروهم براتون تجويز شد نترسين که اي خدا چه بلايي سرم اومد و .... داروها فقط ي سري چيزا رو تنظيم ميکنن اين به معني اينکه شما خيلي حالتون بده نيست و اينم يقين داشته باشين اصلا چيزي وجود نداره که درمان نشه حداقل کمتر ميشه ولي مشکلات روحي کلا خيلي انعطاف پذيره با ي دوره درمان با اميد همه چي عااااالي ميشه❤

مثلا چجوری هستی میشه بگی

مثلا من فکرای منفی میکنم ناامیدمیشم اززندگی بعضی وقتام خوبم درکل من وسواسم روی پسرمه که بیماری نداشته باشه یابیچاره روچه بیماری هایی که بهش نسبت نمیدادم 

وسواس فکری اجباری دارم که ازافسردگی واظطراب شروع شده،

ببین ناخوداگاه ذهنت درگیرچیزای منفی میره حالاهرکس به یه چیزحساس میشه

مثلا من فکرای منفی میکنم ناامیدمیشم اززندگی بعضی وقتام خوبم درکل من وسواسم روی پسرمه که بیماری نداشت ...

دقيقا همينجوره مثلا من همه ي حساسيتم روي خانواده شوهرمه از بس پررو هستن ميترسم كاري كنم ك روشون باز بشه پياماشونم حتي با استرس ج ميدم