2777
2789
عنوان

مادرشوهرنگو بلا بگو🤣😂

423 بازدید | 25 پست

کیادخالتهای مادرشوهرشون زندگیشونو ریخته بهم یا باعث جدایی شده؟؟؟🤦‍♀️🤦‍♀️🥴🥴🥴

تک نیت میگیرم واست بیا فالو کنmasiha_tarot🫶🧚‍♀️

دخالت بیــش از حد میکنه ولی خب من دیگ تصمیم گرفتم بی تفاوت باشم چون اعصابمو از سرکوچه ک نیاوردم الکی داغون کنم...😞

گاهی "هیچکس" را نداشتـه باشی بهتـر است...            باور کن بعضیـها تنهاترت میکننـد...  

برخورد صحیح یک عروس با خانواده شوهر

عروس مهربون دقت کن وقتی در جمع مساله ای مطرح شد كه مرتبط با شما نيست لطف کن مثل يك بانو سكوت کن و اظهار نظر نفرما

👈🏻 مطمئن باش حداقل پنجاه درصد مشكلات شما با يكديگر به خودی خود حل ميشه. سعی کن تا حد امکان در حضور مادرشوهرتان عصبانی نشوی. با رعایت ادب، نظرتان را بگویید پیش از آنکه کار به جاهای باریک برسد.

👈🏻 اگر شما برای مادرشوهرتون دوستداشتنی هستید وقتت را با وی در آشپزخانه بگذرانید که هم کمکش کنید و هم احساس تنهایی نکند، گهگاهی همراهی کنید اما زیاده روی نکنید تا این عمل به وظیفه همیشگیتان تبدیل نشود. شاید فقط آخر هفته ها!

⚪️ نكته طلايی:  در بحث های خانوادگی همسرتان شرکت نکنید و از اظهارنظر کردن جدا خودداری کنید. همين يك نكته ساده بسياري از مشكلات را حل ميكند و جلوی ايجاد مسايل بعدی را ميگيرد.

👈🏻 دائما پیش خانواده همسرتون مثلا خواهر شوهر یا مادر شوهرتون، از کادویی که همسرتون براتون گرفته، از گردشی که رفتین و خیلی خیلی خوش گذشته و ... تعریف نکنین.

اینطوری ممکنه حسادت پیش بیاد. به اندازه تعریف کنین. دروغ نگین ولی همه ی راستش رو هم نگین 👌🏻

از خانواده شوهرتون واسه خودتون و زندگیتون  معضل نسازید

مادر شوهر و خواهر شوهر را اولویت تاثیرگذار در زندگیتون ندو نید
اونا میتونن خوب یا بد باشن،
ممکنه شما رو ناراحت کنن،
ممکنه احساس کنید اونا قصد دخالت در زندگیتون رو دارن.
صرف نظر از اینکه آنها چه می‌کنند، خوب هستند یا نه نباید همسرتان رو بخاطر رفتار خانواده‌اش تحت فشار قرار بدید.

❌ اونو  مجبورش نکنید پاسخگوی رفتار خانواده‌اش باشه

چون تنها نتیجه‌ ش اینه که اون سعی می‌کنه در این تنش از شما فاصله بگیره یا احساس حقارت کنه و یا مقابلتون جبهه بگیره

و در نهایت آرامش از زندگیه خودتون گرفته میشه و کسی که آسیب میبینه شما هستید.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مادر شوهر من خدابیامرزش‌. خیلی وقت قبل من از دنیا رفته بود. یه وقتایی میگم شاید اگه بود انقدر از دست دخترش نمی کشیدیم حداقل اون جمعش میکرد. بعد یاد پشتیبانیای پدرشوهرم از دخترش میفتم میگم ممکن بود اونم بشه همردیف دخترش. خدا میدونه. اما خدا واقعا رحمتش کنه. حداقل آدم از مادرشوهر میخوره میگه عیب نداره مادر همسرمه. از بقیه میخوری نمیدونی چی اسمشو بزاری

دخالت بیــش از حد میکنه ولی خب من دیگ تصمیم گرفتم بی تفاوت باشم چون اعصابمو از سرکوچه ک نیاوردم الکی ...

دقیقا 👍🤦‍♀️

خداروشکر شوهر من نمیزارع حتی سرسوزنی کسی دخالت کنه تورندگیمون خصوصا خصوصا مامانش و خواهراش اونام چون این اخلاق شوهرم میدونن جرات ندارن تکون بخورن 

خدا میدونه اگه شوهرم اینطور نبود معلوم نبود چیکارا که نمیکردن شوهرمم چون میشناسدشون باهاشون اینطوره

مادر شوهر من خدابیامرزش‌. خیلی وقت قبل من از دنیا رفته بود. یه وقتایی میگم شاید اگه بود انقدر از دست ...

امان از خاهرشوهر بد🤦‍♀️🙄

خداروشکر شوهر من نمیزارع حتی سرسوزنی کسی دخالت کنه تورندگیمون خصوصا خصوصا مامانش و خواهراش اونام چون ...

ایول ب شوهرت👏👏👍

مادرشوهرمنو چی میگیییییی 

قبلاهمش خودشو توکارای ما دخالت میداد الان تا میاد نظر بده یه ابرومومیدم بالا الکی سرموبالا پایین میکنم ک مثلا فهمیدم بعدم رومو میکنم اونور شوهرم چن بار این حرکتمو توجمع دید از خنده لبووووو شد 

ای کاش سکوت فقط مکالمه هارو تموم میکرد نه رابطه هارو