2777
2789
عنوان

بچه، مانعی برای زندگی

207 بازدید | 25 پست

سلام کیا اولِ زندگیشون بچه آوردن اما بازم خونواده ی شوهرشون دخالت کرده یا شوهرشون بهشون اجازه ی دخالت داده و اذیتشون کرده؟

ایا بچه میتونه مانعِ درگیری و اتفاقات بد بشه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وقتی آدمای بزرگو عاقل و بالغ نتونن شرایط تغییر بدن به نظرت یه بچه بی زبون معصوم که خودش تا چندین سال وابستس و ضعیفه میتونه شرایط عوض کنه؟؟؟؟

خانومایی که زندگی زناشوییتون سرد شده حتماااا یه سر به تاپیک اسکرین شات پیام های  منو شوهرم بزنید و فایل صوتی کلید مرد دکتر حبشی رو دانلود کنید و گوش کنیدو عمل کنید بهش و عشقو برگردونید به خونه هاتون❤ برای همه چیز درمانی هست به جز مرگ پس هرگز نا امید نشید❤😍❤

بچه ی ریشه پر از پیچ و خمه اگر ریشه زتدگیت سالم باشه این بچه ریشه زندگیتو محکم و خود زندگی رو‌نستحکم تر میکنه اما اگر ریشه زندگیت پر از کرم و‌حشرات مشکل زا باشه ریشه بچه فقط اون حشرات مشکل رو زیاد میکنه و‌درخت زندگیت میمیره

هر لحظه ای که به چیزی که مردم فکر می کنن اهمیت بدی، همون قدر از خودت دور میشی…
نه ب هیچ عنوان با این فکر اقدام نکن هیچی درست نمیشه بدترم میشه دیدم ک میگم ها

احساس میکنم اگه از اول بچه بود شاید اصلا از اول خراب نمیشد

مادرشوهرم همش تو زندگیم دخالت میکنه اما تو زندگیه جاریام ن

چون اونا نرسیده بچه اوردن

وقتی آدمای بزرگو عاقل و بالغ نتونن شرایط تغییر بدن به نظرت یه بچه بی زبون معصوم که خودش تا چندین سال ...

نه ولی همش با خودم فک میکنم اگه زودتر بچه دار میشدم خیلی از اتفاق ها نمیفتاد

احساس میکنم اگه از اول بچه بود شاید اصلا از اول خراب نمیشد مادرشوهرم همش تو زندگیم دخالت میکنه اما ...

فکر میکنم علتش بچه نیست رفتار جاری هاته شاید ی جور رفتار کردن مادرشوهرت اجازه نده ب خودش دخالت کنه 

بچه شاید یک ماه یا دوماه یا تو بارداری خانوم شرایط یه کم بهتره کنه ولی باااز همه چی برمیگرده به حالت قبل چرا چون زمینه و ریشه مشکلات هنوز هست. پس خواهشا بچه هارو اسباب رهایی خودتون از مشکلات و اختلافات نکنید گناه داره خدارو خوش نمیاد. سعی کنید وقتی شرایطتون ایده ال که نه ولی خدب شد یه بچه رو بیارید تا بهش آرامش و زندگی بدید نه اینکه طفل معصوم رو که قطعا بزرگ شه هزار تا مشکل هست براش از سن کم درگیر مشکلات کنید. 

خانومایی که زندگی زناشوییتون سرد شده حتماااا یه سر به تاپیک اسکرین شات پیام های  منو شوهرم بزنید و فایل صوتی کلید مرد دکتر حبشی رو دانلود کنید و گوش کنیدو عمل کنید بهش و عشقو برگردونید به خونه هاتون❤ برای همه چیز درمانی هست به جز مرگ پس هرگز نا امید نشید❤😍❤