2777
2789

انروز وقتی دختر4سالم داشت بادوستش تواتاق بازی میکردن متوجه شدم ک کنجکاون بدن همو ببینن.من قبلا راجب این قظیه ب دخترم گوشزد کرده ک بودم ک نباید اجازه بده کسی ب بدنش دست بزنه واگه زد سریع منوخبر کنه اما متاسفانه امروز این صحنه منو شوکه کرد نمیدونم باید چ برخوردی بااین رفتارش بکنم راهنمایبم کنین لطفا

دنیام بچه هامن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم کلاس فرزند پروری که میرفتم دربارش حرف زدن

استادمون میگفت توی این سن کاااملا کنجکاوی طبیعیه و اگر بچه ای کنجکاوی نکنه مشکل داره.

میگفتش که هیچ وقت دوستی خیلی بزرگتر یا خیلی کوچکتر برای بچها پیدا نکنین.

وقتی بچها بازی میکنن  اگه شد که تو حال جلو چشمتون بازی کنن یا اگه رفتن تو اتاق درو باز بذارین و حواستون باشه. یا حتی اگر در رو بستن هر یه ربع ده دقیقه بهشون سر بزنید.

مثلا یه بار براشون خوراکی ببرید  یه بار برید مثلا بخاری یا کولرو چک کنید  به بار برید بگید بچها تشنتون نیست؟ یه بار دز تو اشپز خونه صدا بزنید بچها چیزی نمیخواید... کلا حضورتون حس بشه.

و اینکه کلا اگر سوالی پرسیدن از رو کنجکاوی یا اگه خودشونو لمس کردن حواسشونو پرت کنید.

اگر هم با دوستشون مثلا دکتر بازی کردن باز حواسشونو از آون بازی پرت کنید و به هیچ عنوان بچه رو دعوا نکنید  چون رو این قضیه حساس میشه و بیشتر کنجکاوی میکنه.

هیج وقت هم با دوست یا خواهر برادر بزرگتد یا کوچیکتر تتها نباشن

سه ساله آنلاین نشدم تازه برگشتم😂
عزیزم کلاس فرزند پروری که میرفتم دربارش حرف زدن استادمون میگفت توی این سن کاااملا کنجکاوی طبیعیه و ...

دوساش دوسال از خودش بزرگتره.ممنونم از راهنماییتون 

دنیام بچه هامن