2777
2789
عنوان

برای من دردناک است که ...

254 بازدید | 13 پست

🌺

شما را نمی دانم. اما برای من دردناک است وقتی می بینم زنان ایرانی در باشگاه نه برای سلامتی، بلکه برای "برجسته کردن باسن" ورزش می کنند!

و نه برای اصلاح یک عیب کوچک، که برای کن فیکون کردن کل ظاهرشان به آرایشگاه مراجعه می کنند.

🍂🍂🍂🍃

دردم می آید که دیگر هیچ دختری مجال نمی دهد که ببیند بینی اش در بیست سالگی چه شکلی خواهد شد؟!

دردم می آید که برخی پزشکان ایرانی برای پول به راحتی دختران ۱۷ ساله را جراحی زیبایی می کنند و منتظر تکمیل رشد و جا افتادن چهره به عنوان یک جوان نمی شوند

نمی‌دانم چه کسی به دختران ایرانی گفت که باید لب‌هایشان را برجسته کنند و چه کسی گفت که این ظاهر زیباست؟

چه کسی گفت که دختری که هنوز موهای ابرو در چهره اش وجود دارند، باید همه را از ته بتراشد تا ابرویی غیر واقعی و نازیبا برای خود بسازد؟

🍂🍂🍂🍃

دردم می آید که وقتی کسی با مطالعه به این ظواهر انتقاد می کند، او را به "عهدقجری" بودن متهم می کنند

نمی دانم شما چند کشور را دیده اید؟!

اگر در جهان گشتی میزدند ، و یا لااقل کمی مطالعه می داشتند، می‌دیدند که  در کشورهای جهان اول، تنها زنان معدودی که مشکل روان و اعتماد به نفس، یا بیماری اعتیاد به جراحی زیبایی دارند برای خود چنین شمایلی می سازند.

هیچ انسان عادی تکرار می کنم هیچ انسان عادی فرانسوی یا آلمانی و.‌...

در کشورهای اروپا این چنین به آرایش های غلیظ و جراحی های زیبایی متوسل نمی شود که در ایران می شود

🍂🍂🍂🍃

وقتی می گویم "در اروپا" سخنم حاصل از یک سفر یک هفته ای به خارج نیست، بلکه  از ماه ها و ماه ها سفر به بالای پانزده کشور اروپایی و غیر اروپایی و شرق و غرب هست

در اروپا تنها برخی از دختران نوجوان که دوران طبیعی دمدمی مزاجی را میگذرانند، و نیز زنان محترم سالخورده کمی آرایش می کنند.

ما بقی نه، حتی خیلی ها در روز ازدواجشان تنها لباس سفید می پوشند و بازهم آرایشی نمی کنند

ما نمی گوییم آرایش نکنید.

آرایش و زیبایی خیلی هم دلپذیرست.

🍂🍂🍂🍃

این بدن شماست و خود صاحب اختیارش هستید. اما یادتان باشد، که "جهان سوم" را من و شما می سازیم.

با کارهای "جهان سومی" خودمان.

دستکاری تمام بدن برای خوشامد مردان یک حرکت جهان سومی و مردسالارانه است.

🍂🍂🍂🍃

مردها هم آدم های معمولی هستند، قصد اهانت به آنها را ندارم ولی درست نیست که خود را زیر تیغ و سوزن ببرید تا آن ها خوششان بیاید

وقتی برای خوشامد آن ها خود را شبیه به ستارگان می کنید، در واقع تبدیل به کالای جنسی شده اید.

"پلنگ شدن" به راستی یک اصطلاح مختص خاورمیانه و جهان سوم است.

زهره امجدی طبار

─═हई  @DrAzartash  ईह═─

┄┄┅━❅✍❅━┅┄┄

لاییییک

جهان زیادی شلوغ و درهم شده.آرام جان!کجایی؟شهر خلوت شده و دل ها مضطر.نمی آیی؟در روزگاری که زیر سایه مجسمه ی آزادی غرب وحشی رخ نمایی میکند.در دنیایی که قانونش شده گرگ باش تا خورده نشوی مرگ سزای بره هاست.چه چیزی میتواند پدری را پسری را دختری را مادری را زنی را مردی را از کنج امن خانه اش بیرون بکشد و ببرد برای خدمت.طلبه ای می گوید شیعه غسل و کفن لازم است.و داوطلبانه به غسالخانه میرود.جوانی بی سواد به بیمارستان میرود تا نظافت کند.می گوید پزشکی نمیدانم حداقل میتوانم خدمت گذار باشم.مادرانی دلواپس پشت چرخ های خیاطی ماسک و گان میدوزند.کارخانه دار خط تولید دستکش راه می اندازد.رایگان یا به قول بچه های جنگ صلواتی.موکب داران اربعین در شهر موکب سلامتی میزنند. چه چیزی این وسط انسان را به این درجه از انسانیت میرساند؟چه چیزی جز ایمان!جز توکل!جز خدا 🌹🌹حسین جانم.ارباب !این کوچه های خلوت شهر بدی کرده.گناه کار شده.اما خودت شاهدی همین کوچه محرم و صفرش جولانگاه پرچمت بوده.مردان این دیار روی اسم دخترت غیرت دارند.اسم علمدارت علی گندابی ها پرورش داده.علی اکبر ها داده ایم وقتی نام خواهرت وسط آمد.مادرمان با اشک بر شیر خواره ات شیرمان دادند.حسین جان نگاهی به حال خراب مردم این شهر کن.گوشه نگاهی از تو قیامت میکند.ما بد بودیم اما زیر پرچم شما نفس نفس زدیم.نفس را...هیاهو را...نشاط را به شهر برگردان.یک کلام ارباب.خراب کردیم. درستش کن😔😔

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

👏👏👏👏

🌹لطفا یه صلوات واسه سلامتی تودلیم می‌فرستین بهم بگین منم واسه حاجت رواییتون می‌فرستم🌹                           💚 اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُک 💚                   

کاش همه خانمها اینارو متوجه بشن و با جون و دل بپذیرن 

ما انسان بودیم، تا زمانی که، نژاد ارتباطمان را از هم گسست،مذهب جدایمان کرد،سیاست تقسیممان کرد،و ثروت طبقه‌بندیمان کرد.شاید روزی دوباره انسان شویم.          پ.ن: تو جوش عاقبت ما مزن که در صف محشر/ کسی سوال اگر کرد می دهیم جوابی!
ی بار ی توریستی میگف اومدم ایران دیدم اینا ارایش میکنن منم رفتم ارایش کردم اومدم بیرون براش عجیب بو ...

این حجم ارایش فقط تو چند تا کشور رایج هست

کشورهای اروپایی ارایش مال مکان های خاص و..مشاغل خاص هست ...

من از بعد مذهبی ش نمی گم ولی واقعا صدمه داره برا زنها این همه دستکاری...

بجای تمرکز برا توانمندیها بر جنسیت مون تمرکز میکنیم و اعتماد ب نفس از ظاهرمون میگیریم

کاری به این متن ندارم

کلا این متنهای شعاری رو قبول ندارم

ولی رتبه اول جراحی زیبایی مال کشور کره جنوبی هست

اونجا نه جهان سوم هست نه فقر فرهنگی داره

بیشترین میزان آرایش هم مال یکی از کشورهای عربی هست

ایران در جهان رتبه هفتم رو داره

زنانی که کتاب می‌‌خوانندبرای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند.زیرا آنها با مطالعه می‌‌تواننددنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!                                                     (لینک گروه تلگرام مشاوره @visionclinic)               

من دوستم آرایش میکرد

یکبار با تور رفت سوییس

برگشت کلا آرایشو گذاشت کنار.گفت اونجا ته تهش یه خط چشم

جهان زیادی شلوغ و درهم شده.آرام جان!کجایی؟شهر خلوت شده و دل ها مضطر.نمی آیی؟در روزگاری که زیر سایه مجسمه ی آزادی غرب وحشی رخ نمایی میکند.در دنیایی که قانونش شده گرگ باش تا خورده نشوی مرگ سزای بره هاست.چه چیزی میتواند پدری را پسری را دختری را مادری را زنی را مردی را از کنج امن خانه اش بیرون بکشد و ببرد برای خدمت.طلبه ای می گوید شیعه غسل و کفن لازم است.و داوطلبانه به غسالخانه میرود.جوانی بی سواد به بیمارستان میرود تا نظافت کند.می گوید پزشکی نمیدانم حداقل میتوانم خدمت گذار باشم.مادرانی دلواپس پشت چرخ های خیاطی ماسک و گان میدوزند.کارخانه دار خط تولید دستکش راه می اندازد.رایگان یا به قول بچه های جنگ صلواتی.موکب داران اربعین در شهر موکب سلامتی میزنند. چه چیزی این وسط انسان را به این درجه از انسانیت میرساند؟چه چیزی جز ایمان!جز توکل!جز خدا 🌹🌹حسین جانم.ارباب !این کوچه های خلوت شهر بدی کرده.گناه کار شده.اما خودت شاهدی همین کوچه محرم و صفرش جولانگاه پرچمت بوده.مردان این دیار روی اسم دخترت غیرت دارند.اسم علمدارت علی گندابی ها پرورش داده.علی اکبر ها داده ایم وقتی نام خواهرت وسط آمد.مادرمان با اشک بر شیر خواره ات شیرمان دادند.حسین جان نگاهی به حال خراب مردم این شهر کن.گوشه نگاهی از تو قیامت میکند.ما بد بودیم اما زیر پرچم شما نفس نفس زدیم.نفس را...هیاهو را...نشاط را به شهر برگردان.یک کلام ارباب.خراب کردیم. درستش کن😔😔
کاری به این متن ندارم کلا این متنهای شعاری رو قبول ندارم ولی رتبه اول جراحی زیبایی مال کشور کره ...

رتبه هفتم هم کم نیست 

کره جنوبی صنعت س ک س هم داره و همین خیلی ب آمار جراحی بالا کمک میکنه ....

کاری به این متن ندارم کلا این متنهای شعاری رو قبول ندارم ولی رتبه اول جراحی زیبایی مال کشور کره ...

من هم متن شعاری رو دوست ندارم ولی این متن مفهومی بود اتفاقا اصلا شعاری ب نظر نمیومد