2777
2789
عنوان

نظافت هفتگی منزل ؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 628 بازدید | 51 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مدام در حال تمییز کردن بو می کنه ملحفه و پتو هارو ببینم کثیفه می شورم جارو هفته ای ۳ بار لباس خیل ...

دقیقا منم همش تو خونه اسپری خوش بو کننده کامفورت میزنم از بوی چربی بدم میاد

خوشبحالت ما یکسره شام ناهار شام ناهار

من ناهارا تنهام

شام فقط درست میکنم اونم خب نصف هفته بیرون و مهمونی و اینا

عزیزم توام دوتا بچه داری خودتو اذیت نکن.. غذاهاتو دو وعده ای بزار

فقط 26 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه ها من دو ساله خونه خودمم

تازه دارم تو همه چی خبره میشم

البته قبلشم بد نبودما.. آشپزی و پذیراییمم عالیه

ولی تو جزییات الان دارم یاد میگیرم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یه دختر 17 ماهه بریز و بپاش کن دارم گاهی شده در طول روز دو بار جارو برقی کشیدم ولی روزی یبار رو همیشه دارم هرروزم کل کف آشپزخونه و پذیرایی رو دستمال میکشم روی کابینتا و .. رو هم همینطور تقریبا هرروز تمیز میکنم خسته ک میشم شدیدا ولی الان سه ساله تو این خونه هستم و وسایلم دقیقا عین روز اولیه ک جهیزیمو چیدم همه چی تمیز  این بهم حس خوبی میده مثلا بعد از سه سال فرشامو دادم شستن یارو ک اومد جمع کنه ببره گفت آبجی این فرش ک تمیزه زمینه فرشامم کرم خیلی خیلی روشنه ولی از بس مشغول تمیز کاریم تو این سه سال اصلا کثیف نشده بود با اینهمه مهمون و ... ک داشتم 😊  هفته ای دو بارم لباسایی ک جمع میشه میشورم و چون فقط آخرشبا میتونم اتو بزنم (چون روزا دخترم همش میاد دورم  میچرخه میترسم خدای نکرده بسوزه )فقط اونایی ک تا چند روز بعدش لازمن اتو میکشم 

انقد در مورد امضای قبلیم پرسیدین ک جریان چی بوده گفتم بزار عوض کنم توضیح بدم عاقا کاربری قبلیم مال 96 بود ترکید فقط و فقط بدلیل یه گ و ز 😐😐😐😐😐 اشتباه نکنید من گو ز ی در نکردم😑😑😑😑 یه خانومی چنان جلوی شوهرش بوق زده بود ک مرد بیچاره زندگی رو ول کرده بود رفته بود خبری هم ازش نبوده حالا این بانوی گوز نشان اومده بود دنبال راه چاره بود ک مرده رو برگردونه ولی طبق محاسبات من با اون شدت ک ایشون انفجار داده بود الان مرده باید تو سطح کره مریخ مشغول یافتن نشانه های حیات باشه 😐😐 بانوان گرامی لطفا هنگام مراوده و معاشه با همسرانتان خودتونو سفت بگیرید اگه نمیتونین سفت وایسین حداقل تاپیکشو نزنید روا نیست شما بگوزی ما قطع دسترسی شیم 😑😑😑😑😥😥😥😥😥
به غیر از آشپزی روزی حداقل یه ساعت برای کار خونه. ملحفه ها هفته ای یه بار. پرده سه ماه یه بار. آشپ ...

واقعا 3ماه یبار برای پرده زیاد نیست ؟من خیلی دیر به دیر میشورم اما بازم تمییزه.دود واینا تو خونمون نیست البته.

ملحفه هم هفته ای یبار خیلی زیاده والا به خودت رحم کن .البته من مخالف کثیفیم و همیشه خونم مرتبه ولی کار زیادم ما زنها رو داغون میکنه

واقعا 3ماه یبار برای پرده زیاد نیست ؟من خیلی دیر به دیر میشورم اما بازم تمییزه.دود واینا تو خونمون ن ...

آره به نظر منم زیاد اومد سه ماه یکبار

مامان من کدبانوئه به تمام معناس

فکر کنم شش ماه یکبار میشوره

خودمم که نگم براتون 🤣🤣 البته من اصلااا در و پنجره باز نمیکنم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
واقعا 3ماه یبار برای پرده زیاد نیست ؟من خیلی دیر به دیر میشورم اما بازم تمییزه.دود واینا تو خونمون ن ...

پرده که زیاد میمونه چرک مرد میشه دیگه شفافیت اول رو نداره.

می ندازم ماشین میشوره.

بعد هم رختخواب. 40 ساعت در هفته استفاده میشه. روبالشی مخصوصا . آغشته به آب دهن میشه. و پوسته سر و ... هر هفته میشورم.

الان که پنجره ها بازه هر روز دستمال میکشم دوسه روز یبارم جارو البته کثیف نیست فقط بخاطر گردوخاک جارو میزنم.اما هواد سرد بشه دیگه پنجره ها بستس کمتر خاک میاد دیر به دیرتر جارو میکنم