2777
2789

سلام دوستان راستش ی ماهه دارم میرم باشگاه چربی سوزی ولی اشتهام خیلی بازه تصمیم گرفتم ی دارویی چیزی بخرم اسم قرص هزال خیلی ب گوشم خورد دم نوشی مثل بلو بری و چای دکتر سینا اگ نوع خاصی رژیم بلدین یا قرصی ک خودتون شخصا استفاده کردین میتونین بهم معرفی کنین💗💗

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم‌ورزش کنم‌چن برابر بیشتر میخورم 

قرص ونوسات ۱۲۰دکتر بم‌داد چربی غذارو میگیره . شکمم‌کوچیک کرد ولی عوارصش اینه‌ک ویتامینهای محاول درجربی رم‌میگیگره باید مولتی ویتامین‌بخورین‌و اینکه ببخشید موقع مدفوع چربیا دفع میشه ی‌کم چندش اوره و حالت اسهال ب ادم‌دس میده همش

هرگز‌ از تلاش دست‌ نکش؛ زندگی‌جاریست ...

عزیزم خواهشا رژیمهایی که دیگران تجربه کردن و یا تو شبکه های مجازی میبینی انجام نده.سوخت و ساز و ترکیب بدنی افراد با هم فرق داره.دکتر تغذیه فقط میتونه کمکت کنه بابت رژیم.حتی خود مربی ها هم اجازه دادن رژیم رو ندارن

من رژیم گرفتم البت کالری شماری حلقم میزنم  شکمم تکون نمیخوره

من ۱۵کیلو کم کردم 

دور شکمم هم بیشتر از ۱۲ سانت کم شده

۷۸ بود دور شکمم شده ۶۴

https://harfeto.timefriend.net/17332544610834

من ۱۵کیلو کم کردم  دور شکمم هم بیشتر از ۱۲ سانت کم شده ۷۸ بود دور شکمم شده ۶۴

چکارکردی

من قدم۶۰ 

وزنم۶۵

دورشکم۹۶

دورکمر۸۳

دورشکمم گاهی میشه۹۳ ینی شکم بزرگ کوچیک میشه روزانه ولی ثابتش ۹۶

عزیزم خواهشا رژیمهایی که دیگران تجربه کردن و یا تو شبکه های مجازی میبینی انجام نده.سوخت و ساز و ترکی ...

راهنمایی میخام وگرنه همه چی رو ک نمیشه انجام داد

من رژیم گرفتم البت کالری شماری حلقم میزنم  شکمم تکون نمیخوره

من قبلا 8 کیلو کم کردم ولی باز برگشت اونم بدجور مثلا تو رونام برگشت هرچقدم کم میکنم وزن شکمم اصلا تکون نمیخوره

راهنمایی میخام وگرنه همه چی رو ک نمیشه انجام داد

اکثر قرصهای لاغری جنبه تبلیغاتی دارن،اونا که لاغر میکنه لاغریش مقطعیه و به دستگاه های داخلی بدن آسیب زیادی میرسونه.

اگه دوست داشتی قد و وزن و سنت رو بگو من کمکت کنم من ارشد فیزیولوژی ورزشی و خودم مربی ام