2777
2789
عنوان

بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 140 بازدید | 33 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پس چی

حتما که قرار نیس علائم داشته باشی .من خودمم باردار نمیشدم سر پسرم .یکبار رابطه داشتیم اونم الکی الکی همون ماه باردارشدم نه علائم داشتم نه چیزی 

خدایا بعد هفت سال نی نی دادی ولی زودهم گرفتی بازهم حکمتتو شکر😢
عه بعد چند روز تاخیری بی بی مثبت شد؟؟

من ده روز بعد تاخیرم مادرم از خام خوردن بلال گفت بارداری منم مطمعن بودم اون ماه شوهرم نبوده بیبی چک زدم مثبت شد .

خدایا بعد هفت سال نی نی دادی ولی زودهم گرفتی بازهم حکمتتو شکر😢

بیخیال بابا ما هم پیشگیری میکردیم طبیعی همسرم چند بار داخل ریخت همشم دعواش میکردم کلا بچه نمیخواستیم منم دیگه دیدم همش نمیشه قرص بخورم لج کردم نخوردم دوماه اینجوری بود من فکر میکردم نازا هستم کم کم استرس گرفته بودتم که میخواستم بعد عید برم دکتر ولی بعد عید فهمیدم باردارم یعنی هنگ کردم