2777
2789
اگه بگم آره دروغ گفتم. نه 

حس کردم کار خودتون نباشه 

چون معمولا خانما دوست ندارن همه چی دور تا دور باشه.

صد الله اکبر جا زیاد داری کاش مبلهات رو دور تا دور نزاری 

البته اگه بی ادبی نباشه چون خیلی بهتر میشه فکر کنم .

بازم ببخش من نظرم این بود دلم نیومد نگم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من هنوز نرفتم خونمون ولی این عکس مبلامه

تو اکثر تاپیکام سعی میکنم اگه چیزی بلدم یادتون بدم یا چیزای خوب رو باهم فرهنگ سازی کنیم باید دست به دست هم بدیم و همدیگرو آگاه کنیم.ما زنیم. از ما قوی تر فقط خداست. راستی اگر قابل دونستید اینستا فالوم کنید shaghayegh_pourahmadi@
بله عزیزم

خوشبحالت بخدا راست میگم..من عاشق خونه های این مدلیم حسو حالمو خوب میکنه همیشه تو نت سرچ میکنم نگا میکنم از خونه های اپارتمانی بیزارم مث خونه خودم 😐

شما خیلی گلی😊 ولی ما باغچمون دیگه جا نداره😒

برش انواع متریال از جمله فلز با دستگاه cnc و انجام برش cnc توسط این دستگاه همچنین برش سنگ توسط دستگاه  Cnc سنگ و ایجاد نقوش و حکاکی روی سنگهای مرمر  و گرانیت . ساخت دربهای زیبای منازل و ویلا و اماکن دیگر و ایجاد نقوش روی دربهای فلزی توسط دستگاه پانچ cnc ورق.

حس کردم کار خودتون نباشه  چون معمولا خانما دوست ندارن همه چی دور تا دور باشه. صد الله اکبر جا ...

حق باشماست مادرم و خواهرم چیدن وسایل رو چون بچه کوچیگ دارم گفتن اینجوری بچینیم که بچه هم اذیت نشه منم دیگه دلشون نشکستم زحمت کشیدن. در کل ما فقط شبا خونه ایم روزا سر کاریم تاحالا وقت نکردم عوض کنم

💖 آرزوهای قشنگتون واقعی بشه💓.