2777
2789
تو تاپیکای دیگه دیده بودم عکس خونه ت رو عزیزم

گفتم که صد بار تاحالا گذاشتم فک کنم دیگه همه میدونن منم😂

💖 آرزوهای قشنگتون واقعی بشه💓.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودم نیستم چون نخاستم شناسایی شم😐😐😐

چیزی رو که دشمنت نباید بدونه رو به دوستتم نگو  ••Some people just pretend to be sillyبعضیا سادگیشونم از سیاستشونه :))          گروه ۲(آبی) وزن فعلی ۶۶.وزن هدف ۶۰
چه خونه بزرگی😍.ماشالله .خوش به حالت!!

قابل نداره عزیزم انشااله بهترش برای شما

💖 آرزوهای قشنگتون واقعی بشه💓.
اینجا مستاجری؟ روی اون طاقچه ها ترمه بنداز گلدون و آینه های طرح قدیمی بذار ان شاءالله زودی خونه د ...

ن عزیزم مال پدرشوهرمه 

نمیدونم دلم بهش نیست فعلا همینطوری دارم سر میکنم خدا کمک کنه بتونیم سال دیگه خونه خودمونا بسازیم