الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
تو اکثر تاپیکام سعی میکنم اگه چیزی بلدم یادتون بدم یا چیزای خوب رو باهم فرهنگ سازی کنیم باید دست به دست هم بدیم و همدیگرو آگاه کنیم.ما زنیم. از ما قوی تر فقط خداست. راستی اگر قابل دونستید اینستا فالوم کنید shaghayegh_pourahmadi@
برش انواع متریال از جمله فلز با دستگاه cnc و انجام برش cnc توسط این دستگاه همچنین برش سنگ توسط دستگاه Cnc سنگ و ایجاد نقوش و حکاکی روی سنگهای مرمر و گرانیت . ساخت دربهای زیبای منازل و ویلا و اماکن دیگر و ایجاد نقوش روی دربهای فلزی توسط دستگاه پانچ cnc ورق.
حس کردم کار خودتون نباشه چون معمولا خانما دوست ندارن همه چی دور تا دور باشه. صد الله اکبر جا ...
حق باشماست مادرم و خواهرم چیدن وسایل رو چون بچه کوچیگ دارم گفتن اینجوری بچینیم که بچه هم اذیت نشه منم دیگه دلشون نشکستم زحمت کشیدن. در کل ما فقط شبا خونه ایم روزا سر کاریم تاحالا وقت نکردم عوض کنم