2777
2789
عنوان

دعوای مامانو بابام

192 بازدید | 11 پست

بابای من از مادرم بیستو پنج سال بزرگ تره و هردوشون قبلا ازدواج کرده بودن و طلاق گرفتن و باهم ازواج کردن

حالا این تفاوت سنی باعث شده بابام بشه یه پرمرد هشتادساله غرغرو که همشششش خاطرات و چیزای قبلیو میکوبه تو سر مامانم و هرسری میرم شروع میکنه به گفتنشون و اعصاب ماملنمو خورد میکنه و تهش میشه گریه و ناله مامانم 

یبارش سرش داد زدم و گریه کردم که بس کنه دیگه ولی بعدش از عذاب وجدان رفتم بغلش کردم و معذرت خواستم ... واقعا نمیدونم تو این وضعیتشون چیکار کنم 😥

برا سلامتی همه نینیا صلوات یادت نره🤲🏻❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما قرار نیست کاری کنید عزیزم ، فقط گوش بدید ، اون پدر و مادرتون هستن که باید باهم کنار بیان .

به جای طرفداری از هرکدوم سعی کنید تو اینجور مواقع حرف تو حرف بیارید ، بزنید به شوخی ، کلا یه چیز دیگه بگید .

سخته خیلی سخته ولی تنها راه پیش روتون همینه ، نه پدرتون و نه مادرتون هیچ کدوم توی این سن و سال که عوض نمیشن

سلام😊 
شما قرار نیست کاری کنید عزیزم ، فقط گوش بدید ، اون پدر و مادرتون هستن که باید باهم کنار بیان . به ج ...

وقتی شروع میکنه به حرف زدن دیگه هیییچی جلودارش نیس،نه میشه شوخی انداخ نه هیچی 

مگر این که معجزه شه کلا حرف نزنه!

وقتی شروع میکنه به حرف زدن دیگه هیییچی جلودارش نیس،نه میشه شوخی انداخ نه هیچی  مگر این که معجز ...

میدونم عزیزم افراد مسن واقعا به سمت رفتارهای کودکی  میرن ، یه بار که شروع کرد به غر غر ، از ته دل و بامحبت واقعا با محبت ، روی پدرتون رو ببوسیدو بگید بابا دارید من رو اذیت میکنید با این حرف ها ، اگر از ته قلب و حقیقی باشه تاثیر میزاره ، پدرها توی این سن‌به بچه هاشون وابسته میشن . پدر شما اینجوری هستن؟

سلام😊 
چن ساله ازدواج کردن؟؟؟ چن تابچه این؟؟؟ ازازدواج قبلیشون بچه ندارن؟؟؟

بیستو دوساله ازدواج کردن و فقط من بدنیا اومدم که بیستو یک سالمه 

اره بابام هفت تا داره

میدونم عزیزم افراد مسن واقعا به سمت رفتارهای کودکی  میرن ، یه بار که شروع کرد به غر غر ، از ته ...

اره منو دوس داره😥🙏