2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اسمش همینه ک شما میگیدا ولی ورقی نیست 

تنوئید اگه اصل باشه تقریبا دوبرابر این قیمت داره . هر ورق بیشتر از ۲۰۰تومنه به سختی گیر میاد. اما تقلبیش تو بازار هست

اما عوارض داره خیلی. اشتها رو به صفر میرسونه و خیلی تو لاغری موثره

توام قاتلی میدونی چرا؟                      چون روی قتل انسانهایی که برای حق طبیعیشون فریاد زدن ، سرپوش گذاشتی .     قطعا به اون دنیا اعتقاد داری دیگه....   

سلام عزیزم، تا می تونی با رژیم وزن کم کنی، سراغ قرص و این چیزا نرو،. اصل هم که باشه باز عوارض داره خدای نکرده، سلامتی تو رو نباید به خطر بندازی 

بهترین کار رژیم درست و اصولیه زیر نظر دکتر تغذیه، یه رژیم سالم باید همه ی مواد غذایی و گروه های غذایی رو توش داشته باشه تا بدنت دچار کمبود و عوارض نشه، من چند وقت پیش رژیم داشتم،. خدا رو شکر، خیلی راضی بودم، لینک کانال دکتر تغذیه مو که ازش رژیم گرفتم برات می فرستم، امیدوارم به کارت بیاد، 🌹

اینم لینکش 👇

Drzahrab@

آدرس کانال :

http://t.me/dietclinicz/

ممنونم عزیزم. محبت کردی❤❤❤❤

خواهش می کنم دختر گیلک 🌿🙂

عزیزم زودتر شروع کنی به نفع خودته با روش های سالم و اصولی 

این دکتر تغذیه تجربه شده اس، خدا خیرش بده من از کارش خیلی راضی بودم 

به جز رژیمش که خیلی برام خوب بود، مطالب خوبی هم توی کانالش میذاره، کلی اطلاعات تغذیه ای ام بالا رفته 😎

من قبل از بارادای 20 کیلو اضافه وزن داشتم از قرص های لاغری هم خیلی می ترسیدم اما دوستم از جایی گرفته بود و راضی بود منم استفاده کردم یه دوره ایزی اسلیم گرفتم اشتهام رو کاملا از بین برده بود و انرژی خوبی داشت کلا خونه تکونی عید رو تو یه روز انجام دادم دیگه خخخ

بعدش دیگه ایزی اسلیم نبود یه دوره گلوریا گرفته کلا دوماهه تونستم به وزن مناسب برسم اگه دوست داشتید خودتون از لینک زیر اقدام کنید من که راضی بودم انشالله شما هم به نتیجه دلخواه برسید البته اینستاگرام هم پیج دارند.

https://wa.me/09309782427

ادرس کانال نوین داروطب

http://t.me/novindaroteb

من قبل از بارادای 20 کیلو اضافه وزن داشتم از قرص های لاغری هم خیلی می ترسیدم اما دوستم از جایی گرفته ...

ممنونم عزیزم. چند کیلو کم کردین در مجموع؟ گلوریا شنیدم الان موجوده ایزی اسلیم گویا دیگه وارد نمیشه

من یک دوره ایزی اسلیم مصرف کردم خیلی خوب بود و برای خواهرم گلوریا گرفتیم 

بین این2 تا ایزی اسلیم خیلی بهتر وزن منو کم کرد حدود 8کیلو ولی خواهرم حدود 6کیلو وزنم کم شد 

قرص های خوبی هستن 

من قبل از خرید با این شماره 09108572827 برای مشاوره تماس گرفتم خیلی خوب راهنمایی و مشاوره دادن

و قرص هاشون هم تاییدکد رجیستری داشت

سلام بچه ها من حدیثم من هرکاری که بگی واسه لاغری انجام دادم چه رژیم های که نگرفتم حتی وزنمم اومد پایین من حتی شده 20کیلو هم کم کردم اما به دلایلی باز برگشت وحتی بدتر کاملا افسرده شده بودم دیگه تنها راهم فقط عمل بود ،که اونم مخالفای زیادی داشتم تا اینکه یکی ازدوستام یه چندتاقرص بهم داد گفت توکه همه راه هارو رفتی بیا اینبارم اینو امتحان کن معجزه میکنه با ترس شروع کردم چون که سرچ میکردم حرفهای خوبی نبود راجع به قرصهای لاغری ،واقعا قرصها عالی بودن اشتهامو صفرکرد انرژیم بالا بودمن با5تاقرص تقریبا دوکیلو کم کردم ،شمارشو ازدوستم گرفتم وقرص پلاتین سفارش دادم الان 3ماه گذشته من 18کیلو کم کردم تویک ماه استراحت کاملا بی اشتها شده بودم بدنم کلا عادت کرد به کم خوری واینم بگم کبدم گرید 1بود تیرویدم کم کار قندم لب مرز رفتم ازمایش دادم ،به جان بچم همه چی عالی بود خوب خوب شدم ،میگفتن معتاد میشی تویه ازمایش منفی بود من حال خوبمو مدیونم به دونفریکی دوستم ویکی خانم بهرمان

بامشاوره های عالیش وصبوریش شمارشو وپیجشو میزارم برای هرکسی که توی این بازارمکاره خیلیا گولشون زدن این خانم فرشته ای که دومی نداره ،قرصهای ایشون اصل وبا مشاوره رایگان خودشون بهتون معرفی میکنه چه قرصی مناسبتون هست  ۰۹۰۲۶۷۴۴۶۳۲ 

ایدی پیج kerem.poost