خییییلی ممنون واقعا. من به امید اینکه یه دختر معصوم و دلبر بشه میخوام تبسم ب ...
😂😂دیگه این مدلی بود پسرا هم همش دنبالش بودن الانم میخواد بره خارج درسخون بود ولی 😊
اگر فکر کنم بحث کردن با یک کاربر به جایی نمیرسه جواب نمیدم. بنابراین این جواب ندادن رو کم آوردن درنظر نگیر دوست عزیز. تا زمانی که حرفات عاقلانه باشه به نظرم لایق گفتگو هستی. هرجا هم فکر کردی من دارم اشتباه حرف میزنم با دلایل منطقی من رو مجاب کن. من با کمال میل عذرخواهی می کنم. با کاربرای کم سنی که خودشون رو عقل کل میدونن که کلا بحث نمیکنم چون همین نشونه ی بی عقلی شونه.
عزیزم بهار فراوونیش بیشتره و مثلا دهه پنجاهی شصتی هم داریم به اسم بهار، ولی خب تبسم ظاهرا جدیدتره، اگه معیار انتخابت فراوونیه خب بهار نذار، هرچند که من خودم اصلا از تبسم خوشم نمیاد، بچه ها ممکنه بزرگ که بشن شاکی بشن که چرا اسم قدیمی رو من گذاشتی، ولی خب گاهی اسمای قدیمی خیلی شیکتر و اصیلتر از جدیداست ، خلاصه همه اینا هست ایشالا بهترین تصمیم رو بگیری😘
وای من جدیدا، از اسم پرنسا خوشم اومده اگر برگردم به عقب اسم دخترم رو میزارم پرنسا
ازت بدم میامد، وقتی میگفتن مبارکه پسره، چه خوب آفرین پسره، دلم میخواست همه رو خفه کنم، تو رو بیارم بیرون، نباشی، 😢 بدم میامد چون احساس میکردم به خواهرت توهین میشه، دلم میشکست از حرفها، حرفهاشون باعث شد ازت بدم بیاد، منتظر اومدنت نبودم اینقدر که حتی یه عکس هم نگرفتم از بودنت 😢 تو اومدی، صورت ماهت رو که دیدم عاشقت شدم، خنده های دلبرانت، ساکتی و مظلوم بودنت، وقتی خواهرت رو از من هم بیشتر میشناسی، من رو ببخش پسرم، من رو ببخش اگر گفتم دوستت ندارم، عاشقتم با همه وجودم با همه قلبم، اگر بخوای جون و عمرم رو براتون میدم، کاش مردم میدونستن گاهی با جملاتشون چه آتشی به قلب دیگران میتونن بزنن، دوست دارم مرد بزرگ بشی نه نر، دوستت دارم پسرم😘