2777
2789
عنوان

جای من بودین چ میکردین😩

554 بازدید | 27 پست

دلم میخواد اقدام کنم واسه بچه دوم ولی هر کی منو میبینه میگ وای ی وقت بچه نیاریا حیف اندامت نیس.من قدم 169 و وزنم 63.خیلی از اندامم خوشم میاد هر لباسی ک میپوشم خیلی بهم میاد ولی نگم براتون از حاملگیم ک 25 کیلو اضافه کردم. 😨شوهرم لاغره .یعنی نمونه بارز فیل و فنجون بودیم😄ب نظرتون چیکا کنم؟از طرفی میترسم داداشم تو بارداری من زن بگیره و با اندام ناجور همه ارزوهام ب باد میره از طرفی شوهرم میگ اقدام کنیم هم دخترم تنهاس هم فاصله سنی شوهرم با بچهاش زیاد میشه.چ کنم ب نظرتون؟؟؟(مانکنی و خوش اندامی و فخر ب خواهر چاقم😂یا اقدام و خپل شدن و فخر خواهرم ب من😢همیشه میگ ب امید روزی ک چاق و خپل شی😉)

اگر تصمیم داری برای دومی و بچه ی اولتون بالای ۳ سال حتما اقدام کن دیر بشه تنبل میشی و اینکه بقیه مسائل و ولش کن مهم نیستن بیخیال

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره نزدیک پنج سالشه

ببین من یکی دارم نمیگم خودم تجربه دو تا رو دارم ولی اگر تصمیم دو تا رو حتما دارین اقدام کن بقیش و بسپار بخدا خودش درست میشه😉

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم
ببخشید اصلا دغدغه ات رو درک نکردم من بچه دومم خیلی زودتر برگشتم به وزن و اندام قبلی ام

جدی میگی؟من دو سال طول کشید.اصلا دلم نمیخواس هیچ جا برم خیلی بد شده بودم.ولی از طرفی دلم بچه میخواد

جدا از بحث اندام و اینایی که مطرح کردی

من کلا با بچه ی دوم مخالفم ،خودمم خیلی اندامم قبل حاملگی خوب بود قدم ۱۷۰ و وزنم ۵۸ بود الان ۷۷ کیلوام احتمالا تا ۸۳ اینا هم برم

بعد زایمان میرم باشگاه و وزنمو برمیگردونم به حالت اول و کلا قید حاملگی رو تا همیشه میزنم

[QUOTE=108305412]جدی میگی؟من دو سال طول کشید.اصلا دلم نمیخواس هیچ جا برم خیلی بد شده بودم.ولی از طرفی دلم بچه میخواد[/QUOT

بچه اولم بیشتر طول کشید

البته من هردوتا  12 کیلو اضافه کردم فقط از بس ویار داشتم و اولش 5کیلو کم کردم

ولی درهرحال بچه خیلی یلی اهمیتش بیشتره من تا حالا نشنیدم یکی به خاطر اندام بچه دار نشه!!

حتما سریعتر بچه دوم و بیار. من ۲۱ سالمه‌ تک فرزندم. هیچ دوستی هم ندارم. در کل خیییییلی احساس تنهایی میکنم. همش با خودم حرف میزنم و درد و دل میکنم. گریه میکنم بعد میشینم به خودم دلداری میدم. انشالله بچه دومت هم دختر بشه