الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من ازاین لحاظ عصبی وناراحت میشم که بچه های سایت چرا این افراد رو تو زندگی شون بولد میکنن وبهشون بهامیدن وانرژی خودشون رو تحلیل میبرن
ازسال نود عضو نی نی سایت شدم،تاحالا بالای پنج کاربری داشتم هربار کلمه عبور یادم رفته،ممنون میشم دعا کنید که زودتر دخترم رو ببینم ....یامولاتی یا فاطمه اغیثینی
حال ادم بهم میخوره. ما ملت ایران عادت داریم از بدبختیامون بگیم و به همه اعلام کنیم من بدبخت تر از همه هستم من موندم این خانما که بلد نیستن و اداب زندگی کردن ندارن چرا رفتن یکی دیگه را بدبخت کردن
تاپیک ها از تاریخ 1402/08/26 مال من tarkhon هست. تاپیک های قبل اون مال کاربری هست که من این کاربری را مدتی بهشون واگذار کرده بودم.
من تا قبل اینکه برای خودم مشکل پیش بیاد از این جور حرف ها دوری میکردم و بدم میومد ولی وقتی آدم خودش به مشکل میخوره نیاز داره از دیگران مشورت بگیره من خودم پیش مشاور میرم اما اینجا هم گاهی شده از حرف و نظر دیگران یاد گرفتم