2777
2789
دليلشو بهتنگفت چرا آرايش نكني؟

گف بدون ارایش بهتری و اینکه میخام خود واقعی تو ببینم خیر سرش استاد دانشگاه و۱۵سال ازمن بزرگتر  چون ی عکس فرستاده بودم.منها من جای جوش دارم کمی تو عکس ک اونا معلوم نیس ب هرحال باید کرم بزنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیدونم .... از طرفی هم بهش حق میدم که بخواد بدون آرایش ببیندت تو عکست خیلی آرایش داشتی

ن بابا متلا هی میپرسه خال داری رو صورت یالک چی داری ظاهر زیادی مهمه براش کم مونده بگه بدنت چی مو داره خوشگله 

بابا دیگ هرکی موقع خاستگاری یه کم ب خودش میرسه.جای جوشت خیلی مشخصه؟

مشخصه بدون ارایش ولی با ارایش ی ذره کرم ک میزنم چونذقیافم و اجزای صورتش خوبه میتونم بگم خوشگل میشم یعنی قیافم خوبه ایشونم تو عکس پسندیدن 

ببين بنظرم گذشته از اينكه خيلي براش زيبايي مهمه بجاي اخلاق كه اين خيلي بده چون زيبايي كه موندگاري نداره.به هر دليلي شايد همه آدمها يه مشكلي پيدا كنن وبراي أمثال اين آقا اون روز روز خداحافظي ايشون با خانومشه كه زيباييشو از دست داده.اختلاف سن شما هم بسيار زيا ه.شما ٣٥ ساله بشي ايشوون يه آقاي ٥٠ ساله است كه واقعاً حوصله خودش رو نم نداره چه برسه به زن و بچه.دوستم ببخشيد كه اينقدر رك حرف زدم از دستم ناراحت نشو ولي من با چشم خودم ديدم.الان اطرافيان من كه خانومه -٤ سال از شوهرش جوونن همش سرشو با بچه هاش گرم ميكنه و كاري به شوهرش نداره

عصر باشد وتو باشي يه فنجان چاي داغ😍

بنظرم کم آرایش و در عین حال با اعتماد به نفس کامل باش، زیادم رو بش نده، یا یه تیکه درباره دخالتش بهش بنداز. حرفش واسه دفعه اول زیادی بوده

اگه کانسیلر داری بزن رو جای جوشات بزن همرنگ پوستت شه، که دهنشم بسته شه یوقت فک نکنه داره گول میخوره😕😒 رژتم در حد برق‌لب کمرنگ خوبه. با ریمل

دیگه هیچیم آرایش نکنی پررو میشه فک میکنه هرچی اون بگه همونه

چیزیم گفت بگو من صلاح دیدم روز خواستگاریم آرایش لایت داشته باشم