2777
2789

سلام خوبین روزتون بخیر 

امروز واکس ۱۸ ماهگی دخترمو زدم بعده اول حوله سرد بزارم یا گرم چون این واکسن خیلی سنگینه درد داره خصوصن پای چپش 

یه دختری دارم شاه نداره 👌❤🥰

گرم

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

رو دوتا پاهاش

رو جای واکسن بذار

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

[QUOTE=108292589]معمولا میگن روز اول سرد بزارین بعدش گرم بزارین ولی من یک ماهه پیش که واسه دخترم زدم مرکز بهداشت بهم ...[/QUOTممنون عزیزم ❤

دوتا پاهاشو زد 

پس رو دوتاش بذار.....بعضی وقتا میبینی یکی درد نداره.... ولی یکیش درد میگیره رو اون مانور بده...زودتر خوب بشه.. بچه اذیت نشه

سلام عزیزم.روز اول کمپرس سرد و روز دوم گرم منم ماه پیش برای پسرم زدم

مرسی گلم بعد واقعا میگن درد داره زیاد ونمیتونه راه بره یا سرماخوردگی شدید من خیلی میترسم 

نه اول کمپرس سرده که سر بشه درد کم بشه تا ۲۴ ساعت، بعدش گرم که عضله باز بشه بچه راحتتر راه بره فقط ...

به من که گفتن گرم بذار....هم دردشو کم میکنه هم ضد عفونی

برای دخترم یکی رو دستش زد که گفت اصلا هیچی نمیخواد دردم نداره یکی هم رو پاش زد گفت فقط پاش اذیتش میکنه دوروز کامل پاهاشو زمین نزاشت از درد همش بغلم بود خیلی واکسن بدی بود البته واسه دختر من انشالله  کوچولوی شما  خیلی اذیت نشه

نه اول کمپرس سرده که سر بشه درد کم بشه تا ۲۴ ساعت، بعدش گرم که عضله باز بشه بچه راحتتر راه بره فقط ...

هاااا مریی عزیز دلم اره تازه بش استامیفون دادم