2777
2789
عنوان

آیا ترس ناگهانی باعث سقط میشود؟

27207 بازدید | 28 پست

سلام به همه صبحتون بخیر

راستش دو سه ماهه منو شوهرم تو اقدام هستیم واسه بارداری و این ماه سه چهار روزه عادت ماهانم عقب افتاده ولی دیشب بی بی چک منفی بود با این حال ممکنه باردار باشم چون یکم زود تست گرفتم و ممکنه تست خطا باشه به هرحال مساله اینه که صبح موقع اومدن سر کار تو سرویس رانندمون که اکثرا هم بد رانندگی میکنه نزدیک بود بزنه به ماشین جلویی با سرعت زیاد که اگر میزد و خدارو شکر نزد من قشنگ از شیشه پرت میشدم بیرون و حتی مرگم حتمی بود ولی خب نزد و من فقط به شدت ترسیدم جوری که هنوز تپش قلبم بالاس و دستام میلرزه میخوام بدونم اگر احیانا باردار باشم آیا برای جنین مشکلی پیش نیومده؟ فعلا که لکه بینی نداشتم فقط یکمی پهلوم درد میکنه و استرس گرفتم کسی چیزی نمیدونه در این رابطه؟

البته اینم بگم که این راننده اکثرا هر روز به من استرس میده یعنی ممکنه بعدن با ترس تصادف دچار مشکل بشم؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

در این حد که نه...من مادربزرگم رفته زیرزمین چیزی برداره.. گربه پریده روش..‌سقط کرده..

خودم ماه اخر یک دفعه بهم گفتم پدر شوهرم فوت شده...انچنان شک شدم که نگو..

مهربون باشیم با هم...در حد یک توقف با ماشین واسه خانمی که با کالسکه از خیابون رد میشه...در حد یک لبخند زدن به بچه ای که مامانش دیر اومده دنبالش تو مدرسه...در حد دادن یک دستمال به خانمی که تو اتوبوس دنبال دستمال تو کیف اشه...مهربون باشیم در حد کوچک...ولی همین کوچک ها ایران رو زیبااا میکنه.

بچه ها مگه پهلو درد برا بارداریه😰

یا ابولفضل 

استارتر نترس فک.نمیکنم ماهای اول با ترس طوریت بشه

زنداداش من ماشینشون تو جاده تو یخ سر میخوره میچرخه تازه صدا قلب شنیده بود اونموقع !خدارو شکر طوریش نشد

میسپارم کشور دل را به دستانت ولی              خواهشا مانند مسئولان ایرانی نباش

بله 

يكى از دوستان ما ٤ ماهه حامله بود 

خودش رانندگى ميكرد 

يه دفعه زد رو ترمز 

هيچى نشده بود از نظر جسمى ولى ترسيده بود بچه سقط شده بود 

البته خدا بخواد ميمونه 

مونا بلا قديم هستم ،كاربر سال ٩٤ .

عزیزم ان شالله اگر خدا به شما این ماه این هدیه رو داده باشه خودشم مواظبش هست.

استرس نداشته باش .چون استرس رو بچه خیلی تاثیر داره

خدایا مارا به غصه های معمولی مان برگردان...به قسط های عقب افتاده ،ترافیک های طولانی،خیابان های شلوغ، دغدغه های زیاد،هدف های سخت،خستگی های مفرط...به همان روزها که همدیگر را قضاوت میکردیم وبه قضاوت های هم توجهی نمی کردیم.به همان روزها که دنیا اینقدر آلوده نبود،که آلوده بود وحاد نبود ،که آلوده  بود واز آلودگیش نمی مردیم...که دلواپس حال عزیزانمان  بودیم نه جانشان !ما را برگردان به روزهایی که سلامتی اینقدر گریز پا نبود ،که میشد لابه لای همین مشکلات و دغدغه های ریز ودرشت،با خیالی آسوده فنجانی  برداشت ،چایی ریخت ...کنار پنجره ای ایستادودر کمال اطمینان و آرامش نفسی عمیق کشید .که می شد کسی را به آغوش کشید وآرام شد .میشد دستان کسی را گرفت وبدون هراس تمام شهر را قدم زد وغصه ها و درد ها را فراموش کرد .دلمان لک زده برای یک آغوش، یک لبخند ،یک خیال تخت...دلمان لک زده برای یک زندگی آرام و معمولی ...خدایا در آغوشمان بگیر که خسته ایم ...خودت حال زمین را خوب کن 

عزیزم زیاد خودتو درگیر این چیزا نکن من سر اولی خیلی احتیاط کردم اما باز افتاد سر این نمیدونسم ۲ هفته باردار بودم رفتیم مسافرت شمال ۴ ساعت تو راه بد مستقیم رفتیم کوهنوردی بدش مسابقه ۲ گذاشتیم بقیه مسیرو توی طول روز و تعطیلات هرکاری که فک کنی کردم آخرش فهمیدم باردارم و خداروشکر حتی لکه بینیم نداشتم و ندارم به دکترمم گفتم دکتر گف حتما اون یه مشکلی داشتع بچه ای که سالم باشه به این راحتیا نمیوفته

بله  يكى از دوستان ما ٤ ماهه حامله بود  خودش رانندگى ميكرد  يه دفعه زد رو ترمز&nbs ...

من تو کل دوران بارداری ام پشت فرمون نشستم...همه میگفتن خیلی حساسی...و دوستم تا ماه اخر مینشست...حالا بچه اش مشکل داره...یک دلیل دکتر گفته ممکنه ضربه به شکم بوده باشه...

نشینید بابا..

مهربون باشیم با هم...در حد یک توقف با ماشین واسه خانمی که با کالسکه از خیابون رد میشه...در حد یک لبخند زدن به بچه ای که مامانش دیر اومده دنبالش تو مدرسه...در حد دادن یک دستمال به خانمی که تو اتوبوس دنبال دستمال تو کیف اشه...مهربون باشیم در حد کوچک...ولی همین کوچک ها ایران رو زیبااا میکنه.