2821
2789
عنوان

دل مرده شدم چیکار کنم

963 بازدید | 17 پست

سلام دوستانم یه چند وقتی هست که همه چی بهم فشار آورده کار هست دانشگاه هست مقاله هام هست دکتری و آزمونش هست الانم نامزدیم شوهرمم دقیقا شرایط منو داره هردو خسته ایم اما گاهی احساس میکنم این بهونه گیری هامو درک نمیکنه خودشم میگه منم حالم بده خستم اما نمیدونم چرا هرکاری میکنیم خوب نمیشیم ازین وضعیت 

میدونم شرایط کاری و درسی موقیه اما خسته شدم همه عمرمونو دوییدیم دنبال عنوان و مقام و پول 

شدیدا احساس دل مردگی میکنم خیلی کم لذت میبرم یکم بهم راهکار بدید صحبت کنید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شرایط خواهر بنده ام همین هستش و خیلی خوشحال و سرحال هستن به هیچ عنوان سختشون نیست با اینکه ایام عید هم مراسم ازدواجشون هست 

و ایشون مقاله های آ اس ای هم دارن که کارهای پژوهشی جدا از تز درسیشون دارن ارائه میدن خودشون و همسرشون بسیار خوشحال هستن و در کل از درس و کارشون لذت میبرن در حالیکه کلی خرید وسایل منزل جدید دارن و کلی اقدامات 

آقا هستم🕵️‍♂️
وای نگو تروخدا اصن انگار خودم نوشته بودم...

بخدا حالم بده دیگه امشب بهم فشار آورده کلی گریه کردم شوهرم خونه مادرشوهرمه فردا باز دانشگاه داره میره از پیشم اصلا وقتی میره من قفل میکنم اصلا نمیدونم باید چیکار کنم همه اینا به کناااار دوس ندارم این شرایط کاری روی زندگیمون تاثیر بزاره هی دارم بهونه میگیرم شوهرم کلافه شده میگه من خودم خستم با این بهونه گیریا خسته تر میشم نکن این کارارو هر شب گریه میکنی و..😞

شرایط خواهر بنده ام همین هستش و خیلی خوشحال و سرحال هستن به هیچ عنوان سختشون نیست با اینکه ایام عید ...

ایشالا که خوشبخت باشن عزیزم❤

یه چند ماه فشار کاری و درسیم خیلی زیاد شده ناخودآگاه واکنشم اینه حس بد بهم داده

ایشالا که خوشبخت باشن عزیزم❤ یه چند ماه فشار کاری و درسیم خیلی زیاد شده ناخودآگاه واکنشم اینه حس بد ...

متشکرم😶امیدوارم هرچه سریعتر بهتر بشید خانم ساداتی🌹

آقا هستم🕵️‍♂️

منم شرایط تقریبا مشابه شما رو تجربه کردم . با این تفاوت که شما دل مردگی رو دو نفره به دوش میکشی با همسرت و من تک و تنها

(یه ایرانی تا ثابت نکنه از تو بد بخت تره ول کنت نیست🤣🤣)

منم شرایط تقریبا مشابه شما رو تجربه کردم . با این تفاوت که شما دل مردگی رو دو نفره به دوش میکشی با ه ...

عزیزمممم😁❤

داریم داغون میشیم چیه بخدا الان جوونیم باید لذت ببریم از زندگیمون اما همش استرس و نگرانی کار و درس و عنوان

یه دلیل بزرگتر اینه که شوهرم از من استرسی تره به منم منتقل میکنه اصلا هیچ راهکاری ندارم واسه از بین بردن استرسش تا خودمم آروم بشم

عزیزمممم😁❤ داریم داغون میشیم چیه بخدا الان جوونیم باید لذت ببریم از زندگیمون اما همش استرس و نگران ...

واقعا 

من دو رو برم هر کسیو دیدم دنبال درس و حساب و کتاب بود قشنگ تباه شده از ریخت و قیافه افتاده . بر عکس کسایی که دنبال در آمد و پول در آوردن بودن . کسی منو ببینه باورش نمیشه من ۲۵ سالمه