2777
2789
عنوان

تهمت خواهرشوهرم به من

2999 بازدید | 125 پست

سلام 

قضیه اینه که من طبقه بالای مادرشوهرمم

امروزخواهرشوهرم(الناز)که طلاق گرفته ومادرشوهرمم هس رفت خونه خواهرش (نازنین)بعدشب که اومدن النازگف ازسره کوچه دیده میشده اون مرده کیه روپشت بوم تون وچی میخواسته😨

بعدمن گفتم کدوم مرده ؟؟؟گف نازنین گفته منم گفتم خوبه مصطفی(شوهرم)خونه اس نازنینم مثل خاله پری میمونه الکی میگه (حالااین خاله پری هم به دروغگویی واغراق توفامیل معروفه وهمیشه به نازنین میگن خاله پری...)میگه پشت بوم مادیواراش بلنده به جایی راه نداره...یکدفعه دیدم صداشوبلندکردگفت مریم یعنی من میگه نازنین مثل عمه زری دروغگوعه وفلان وازاین حرفا بعدشوهرمم رفت توی حیاط پیش اوناانقد این خواهرشوهرم گف که

درتاریخ۹۹/۹/۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من که نفهمیدم چی گفتی شب بخیر😑😑😑😑

هرچه دلم خواست نه آن میشود/هرچه خدا خواست همان میشود....ای خدا راضیم به رضای تو..خدایا خودت پشتوپناه بی کسان باش خودت دست گرفتارارو بگیر خدایا تواین زمونه که کسی امیدی به زندگیو آینده نداره تو امیدشون باش .خدایا مشکل همه روحل کن تو انقدر خوبی انقدر مهربونی میدونم هوای بنده هاتو داری خدایا امیدمون به توعه🙏                               یه  صلوات بفرستین برای سلامتی وظهور امام زمان

چون طلاق گرفته شمام باید طلاق بگیری!!!!!!چقدر بعضیا بیشرفن😡

هرچقدر گزارش بزنید باز خود خدا و روایات نگفتن سگ نجسه!شعور بحث ندارید گزارش میزنید بحثش جداس ولی آیه و روایاتو که نمیتونید گزارش بزنید "وَ ما مِنْ دَابَّة فِى الاَْرْضِ وَ لا طائِر یَطِیرُ بِجَناحَیْهِ إِلاّ أُمَمٌ أَمْثالُکُمْ ما فَرَّطْنا فِى الْکِتابِ مِنْ شَیْء ثُمَّ إِلى رَبِّهِمْ یُحْشَرُونَ"

هَن؟؟😐

پروفایل قبلیمو که گندشو در آوردین عوض کردم  این عکس عروسیمه هر کی بزاره رو پروفایلش جررررشششش میدما یه خانوم 👈متاهل که پایبند و متعهد به همسرم ❤هسدم!!عاشقانه دوسش دارم و دیوانه وار میگم که بعد خدا میپرستمش بُته زمینیه من!!👌عقیدم اینه که مهربون تر ،وفادارتر،عاشق تر،پرحوصله تر،متعهدتر،خوش اخلاق تر ......از همسرم وجود نداره ✋                               ۵ ساله که کنارمه و ۴ ساله که به عنوان شریک زندگیش کنارشم تو تک تک این روزها مردونه ثابت کرده همه جوره خصوصیات بالارو☝ داره و لایقشه که اونو 👈❤مرد تر از هر مردی بدونم❤👉مرد خوشتیپ و جذاب من بعد تو هیچکس به چشمم نمیاد و نخواهد اومد چون تو همه جوره لایق این عشقی👍چون تو برای من ثابت شده ای 🙂                                                         💑تو مرا جان و جهانی حضرت یار 💑                                                

پدرشوهرم اومدبالاخونمون پشت بوممون رودید گفتم اصلااقاجون ازاینجابه کجاراه داره چرااین خرف روزده بعدباباش گفت ببین عروس ادمی که خراب باشه خودش خودشو نشون میده...

بعدم النازحرفشوعوص کردگفت یاروداشته انتن درست میکرده گفتم کیه منم گفتم اگه انتن داشته درست میکرده به من چه ربطی داشته اصلاچرااومدبمن گفت ....شمابودین چیکامیکردین

درتاریخ۹۹/۹/۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد😍