2777
2789
عنوان

از امروز بگین

85 بازدید | 11 پست

از خودتون راضی بودین

امروز چطو بود

شادین یا ناراحت

الان چ میکنین چرا بیدارین

من که دنده سمت راستم ب شدت درد داره

و فردا ازمایش دارم خوابم نمیبره میترسم خاب بمونم ناشتا باید باشم و...

فوق العاده بود چاله ام داشت ولی حلش میکنم از هفت صبح سرپام نمیدونم چرا خوابم نمیبره صبح کلاس دارم هفت

ی صلوات برای حل مشکلم مهمونم کنید😞....روزی که از تو جداشم روز مرگ خنده هامه 😭😭😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امروزم عین روزای دیگ تکراری و بیهوده گذشت همش خواب بودم خیلی همت کردم واسه شوهرم شام درست کردم چای ومیوه شو دادم وخوابیده الانم از سر بیکاری و تنهایی اومدم سایت 

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 
من امروز رفتم کار چرم دوزی یادگرفتم .آوردم تو خونه بدوزم.کم کم دارم میخوابم

کجایی؟خوبه هزینه هم داره چجوره میشه توضیح بدی خدا خیرت بده

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 

امروز پاشدم صبحونه بچمو دادم بعد به مامانم ک کربلاس وات تصویری زنگ زدمو حرمو دیدم بعد تلوزیون دیدیم بعد ناهار خوردیم بعد پارک رفتیم بعد خونه مادر شوهر رفتیم  از اونورم  چون مامانم مهمون داره رفتم گوشت و مرغ خریدم شستم بسته بندی کردم واسش شام خوردیم ساعت ۱۱ خوابیدیم منم تا ۲ میخوابم ظرفا رم شستم اشپزخونممم تمیزههه دردم نداشتم 

چرا نگفتی غم داری؟                                                               من تا دلت بخواد  بغل"  داشتم.....
من امروز رفتم کار چرم دوزی یادگرفتم .آوردم تو خونه بدوزم.کم کم دارم میخوابم

جواب دادی لایکم کن 

کجایی؟خوبه هزینه هم داره چجوره میشه توضیح بدی خدا خیرت بده

مشهد.کیف پول.فللا هر کیف ۲ تومن.میگه دستت که تند بشه و برات روان بشه روزی ۱۵ تا رو میزنی

خدایا شکرت بابت‌هدیه ای که بهم دادی.❤❤❤❤❤الحمدالله ربّ العالمین🌹🌹🌹❤❤❤