2777
2789
اول ثروت بعدعلم،پول داشته باشی،میری دانشگاه،نداشته باشی،نه دانشگاه خبریه،نه زندگی مرفه و......... ا ...

با پول میشه درس خوند...بله اینجا متاسفانه...😢😢😢

بعد از چند ماه دوری از نی نی سایت باز اومدم😃

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ولی این وسط به اینم توجه کنید اگر ثروت زیادم داشته باشی و علم نداشته باشی، دو روزه اون ثروتو به باد ...

عقل داشتن مهم هست که ان به علم کاری نداره به واللله نداره سیاست عقل تو زندگی خیلی مهمه 

همه چی درست میشه 
عقل بدون علم معنا نداره نظر شمام محترم

اخه علم که له درس خوندن زیاد نیست اینقدر تحصیل کردهای بی سیاست دیدم که میگم من پدر خدا بیامرزم یه دویت داشت کتاب خون بود خیلی تحصیلات نداشت ولی با سیاست زبونش ماشاللله جه ثروتی پیدا کرد من منظورم از علم مدرک هست 

همه چی درست میشه 
اخه علم که له درس خوندن زیاد نیست اینقدر تحصیل کردهای بی سیاست دیدم که میگم من پدر خدا بیامرزم یه دو ...

آهاا

خب اره

من منظورم مدرک و فلان نیست

معنای واقعی علم و معرفت و آگاهی

وگرنه اینهمه استاد دانشگاه و دکتر و مهندس عذر میخوام بیشعور داریم تو مملکت

مادربزرگ خود من

سواد زیادی نداشت ولی تا دلت بخواد علم داشت

سواد لازمه ولی علم یه رکن اصلیه

البته بنظر من 

آهاا خب اره من منظورم مدرک و فلان نیست معنای واقعی علم و معرفت و آگاهی وگرنه اینهمه استاد دانشگا ...

منم اینو میگم چون خیلیا پوز مدرک میند متاسفانه هیچی بارشون نیست 

همه چی درست میشه