2821
2789
عنوان

فقط درد و دل!

315 بازدید | 28 پست

من الان سه ساله عروسی کردم تا الان خدا نخواسته بچه دار شم

دارم نهایت تلاشمم میکنم از نظر دکتر و ورزش و اینا

خواهرشوهرام و برادر شوهرام هرکدوم یه دونه بچه کوچیک (زیر یه سال)دارن؛هرشب که میرن خونه همدیگه بعد عکس بچه هاشون با همدیگه رو میذارن واتساپ گروه خانوادگی

من خیلی غصه میخورم؛بخدا حسادت نیست

من زندگیم عالیه و راضی راضیم فقط یه نی نی...

بعضی وقتا شیطون گولم میزنه میگه عمدا میذارن عکسا رو مخصوصا وقتی جاریام میذارن 

البته بگم جاریام و خواهرشوهرام خیلی خوبن..

نمیدونم براتون پیش اومده یا نه که ادم انگاری فقط دلش میخواد غصه بخوره ...

آره منم الان حال تورو دارم یکی از دوستان بچه اش دنیا اومده عگسشو دیدم منم غصه خوردم من تازه یک ماهه اقدامم ولی تنبلی دارم و میدونم باید زودتر باردار شم حالا زندگی تو خوبه خداروشکر من چی بگم ک هشتمون گرو نهمونه بیکاری بیپولی قسط کرایه خونه خوردخوراک نه بیمه ای نه پس اندازی هییچچچچچیییییی

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

عزیزم انشالله خداوندلطف شوبهت نشون میده به همین زودی باردارمیشه بااین فکرهافقط خودت عذاب میکشی وداغون میشی😔

خانما برا خانه دارشدنم صلوات مرسی🌹اگه دلت برادست خط بچگیت تنگ شدبادست مخالفت بنویس🌹چقدرسخت تنگ ماهی بودن بشکنی قاتلی نشکنی زندانبان🌹  

عزیزم ادم وقتی بچه نداره حساس میشه مخصوصا رو حرکات بچه کوچیک دارا ولی اونا عادی ان ما هستیم که زیادی حساس شدیم منم حساس بودم و همه حرفا رو برا خودم تحلیل منفی میکردم انشالله یه نینی ناز. و سالمخدا بهت میده بعد میبینی چقدر ذوق داری برا عکس گرفتن ازش . البته من اصلا استوری و عکس پروفایل بچه نمیذارم ولی خب خیلی رایجه عمد نیس 

همیشه از توبدتر هم وجود داره خانومی غصه نخور  ی روزی ام دامنت سبز میشه انشالله حتما فعلا صلاحت ...

من شدیدا به خدا اعتماد دارم و همه چیزو سپردم دست خودش

فقط گاهی وقتا این فکرا میاد سراغم که به لطف شما دوستای خوبم حالم زود زود خوب میشه

من شدیدا به خدا اعتماد دارم و همه چیزو سپردم دست خودش فقط گاهی وقتا این فکرا میاد سراغم که به لطف ش ...

آره زیاد فکرشو نکن بیخیال باشی زودتر جواب میگیری

دستور طب اسلامی و اتجام دادی؟