2777
2789

اما خدایی بعضیا خیلی بی خودی زندگیشونو بهم میزنند

من کتک میخورم،بداخلاقی میبینم.تازه دم و دیقه شوهرم بیکار میشه.دو سه ماه دوباره میره سر کار،تازه خرجم ندارم.بعد من احمق موندم دمم نمیزنم.

اما بعضیا تا تقی ب توقی میخوره از خونه میرند بیرون😑

خدایا.خودت کیانم رو صحیح و سالم بهم برسون😍
وای چرا قهر تو، هم اه نمیتونی بری اشتی از نو شروع کنین؟ بخدا دنیا ارزش این همه جیز رو نداره هااا ...

هییییییییی امروز از جایی که درس میخوندم زنگ زدن گفتن شوهرت زنگ زده گفته راضی نیست تو درس بخونی تا رضایتشو جلب نکردی نیا 😭😭😭😭😭😭😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوهر من خیلی اذیتم کرده وقتی رفتم خونه پدرم .همه بدیاش یادم میرفت هی دلتنگش میشدم بعی موقع ها ک از دوریش پر پر میزدم.

ی روز بعد برگشت ب خونم باز دلم خون میشد.

چون تو خونه پدر فقط اگه ی خوبی کرده بود هی اون ب ذهنم میومد و چون از کسی محبتی نمیدیدم ب چشمم خیلی میومد.

نمیگم جدا شو ولی الان ک اومدی صبور باش گلم.تا انشاءالله اگه مشکلی داره سعی کنه درست بشه.

نمیتونم 😔

میگم استاتر من تاپیک قبلیتو خوندم

بنظرم امکان نداره تلگرام رو کامل ریکاوری کرد

شاید کسی چیزی از گذشته ات بهش گفته

من طراحی سایت شخصی، فروشگاهی، شرکتی، انجام میدم با قیمت مناسب.هر نمونه ای که بخواین طراحی میکنم. 
شوهر من خیلی اذیتم کرده وقتی رفتم خونه پدرم .همه بدیاش یادم میرفت هی دلتنگش میشدم بعی موقع ها ک از د ...

امروز صبح انقدرررررررررررر به بابام اصرار کردم رفتیم دادگاه و عریضه و کلیم پول دادیم 😔😔😔😔😔😔

ولی الان پشیمونم