2777
2789
عنوان

پزشک قانونی

| مشاهده متن کامل بحث + 278 بازدید | 40 پست
پوستش سفیده اشاره میکنی قرمز میشه اونم فقط نیشگون گرفتم ازلپش پسرم که ۷ماهشه قلت میخوره توتخش واینمی ...

خاهر جان منم دوتا پسر دارم ،شش ساله و شش ماهه ،روزای اول تولد کوچيکه پسر بزرگم کم مونده بود ديونه بشه ،هم خوشحال بود هم ناراحت ،ولی خيلي رفتارش بامن و باباش و حتی کوچيکه بد بود ،صبوري کردم رفتارم رو باش تغيير دادم جوري که فک کنه تنها الويتم فقط اونه ،ميکفتم من خودم بچه داشتم اين رو اوردم که همبازي داشته باشي ...خيلي سياست بخرج دادم ،حالا از قبل تولد داداششم خدا رو شکر بهتر شده ،خيلي بهتر ،خيلي هم خوشحاله داداشش هست 

اينا رو کفتم بدوني شايد پسر بزرگت داره حسادت کوچيکه رو ميکنه ،حواست بش باشه و باش دوست باش ،همه چي درست ميشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا همه از کار شوهرش ایراد میگیرید

حالا چون مادره حق داره بچه رو بزنه؟

منم جای شوهرش بودم عصبانی میشدم و شاید شکایت هم میکردم خانمه باید بره روانشناس تا به اعصابش مسلط بشه

خاهر جان منم دوتا پسر دارم ،شش ساله و شش ماهه ،روزای اول تولد کوچيکه پسر بزرگم کم مونده بود ديونه بش ...

حسادت که خیلی میکنه ولی به قول شما اولویت اول اونه بخدا

حسادت که خیلی میکنه ولی به قول شما اولویت اول اونه بخدا

ببين بزرکه رو بي هوا بغل کن ،بچلونش ،قلقلک بده ،بجاي کوچيکه با زبون بچگي باش حرف بزن ،بش بگو من ميرم دسشويي مثلا حواست رو به کوچيکه بده داداش بزرگه مهربون....و اينکه اونقد باش دوست باش دلش نياد اذيتت کنه ،فقط حواست باشه هر بچه اي نياز به تخليه شدن داره ،شما يا باباش هر روز ببرش حداقل تو پارکينگ بازي کنه ،بره پارک ،خونه بازي ،هم کنتاکتا کم ميشه ،هم خودش انرژيش رو تخليه کرده هم راضي شده ...ببخشيد طولاني شد ولي منم تقريبا وضعيت شما رو داشتم که حالا تقريبا خدا رو شکر حل شده