2777
2789
عنوان

پزشک قانونی

| مشاهده متن کامل بحث + 278 بازدید | 40 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کارت درست نبوده ولی خب مادرش هستی نامادریش که نیستی چرا شوهرت این کارارو میکنه خب بگو دلت میسوزه بیا توبچه داری یه کم کمک من باش

زندگی شطرنج دنیا و دل است.. قصه ی پر رنج صدها مشکل است.. شاه دل کیش هوسها می شود.. پای اسب آرزوها در گل است.. فیل بخت ما عجب کج می رود.. در سر ما بس خیالی باطل است.. ما نسنجیده پی فرزین او..غافل از این که حریفی قابل است.. بادل صدیق ما او حیله ها..  دارد و از بازیش دل غافل است.. مهره های عمر من نیمش برفت..  مهره های او تمامش کامل است....‌‌
هزار بار بهش گفتم روانیه 

به مادرش پدرش کسی که ازش حرف شنوی داره بگو باهاش صحبت کنه و راضیش کنه باهات بیاد

خدا کمکت کنه که حتما میکنه

و گفت هرگز جز مردم نادان کسی از رحمت خدا ناامید نیست
کارت اشتباه بوده که نوزاد رو زمین گذاشتی و بعد اون یکی بچه رو کتک زدی مگه چجوری زدی که جاش مونده ی ...

پوستش سفیده اشاره میکنی قرمز میشه اونم فقط نیشگون گرفتم ازلپش پسرم که ۷ماهشه قلت میخوره توتخش واینمیسه 

پوستش سفیده اشاره میکنی قرمز میشه اونم فقط نیشگون گرفتم ازلپش پسرم که ۷ماهشه قلت میخوره توتخش واینمی ...

ای بابا

چی بگم

قرن بیست و یک برای بقیه کشورهاست، ما نهایتا سال دوم هجرت باشیم     
کارت درست نبوده ولی خب مادرش هستی نامادریش که نیستی چرا شوهرت این کارارو میکنه خب بگو دلت میسوزه بیا ...

بهش گفتم میگه میتونی الان بری خودم نگهداری میکنم

بهش گفتم میگه میتونی الان بری خودم نگهداری میکنم

یعنی چی آخه کجابری؟؟!

مردا دیوونه شدن؟!!شوهر منم گاهی بچمو دعوامیکنم اونم بامن دعوا میکنه!

زندگی شطرنج دنیا و دل است.. قصه ی پر رنج صدها مشکل است.. شاه دل کیش هوسها می شود.. پای اسب آرزوها در گل است.. فیل بخت ما عجب کج می رود.. در سر ما بس خیالی باطل است.. ما نسنجیده پی فرزین او..غافل از این که حریفی قابل است.. بادل صدیق ما او حیله ها..  دارد و از بازیش دل غافل است.. مهره های عمر من نیمش برفت..  مهره های او تمامش کامل است....‌‌