دیروز از ۶صبح گفت بریم محل کار بابام تا ۴...منم بردمش اونجا میشه ببرمش چون همکارش مرخصی بود تا عصری آواره شدم نه غذا پختم نه به خونه رسیدم...خودمم عصر سرکارم ساعت۹ رسیدم خسته کوفته اینم گیر داده ببزم بیرون ..باباش بردش تت ۱۱و نیم شب اخرش اونقدر گریه کرد منم نفسم از خستگی بالا نمیومد هرچی براش کلبپ موبایل گذاشتم و گلی باش حرف زدم فایده نداشت اخر زدمش..خیلی خیایییی گریه کرد...شوهرمم کلی داد زد سرم چرا دعواش میکنی گفتم خو خیلیییی لوس شده از صبح پدرمو دراورده ...کلی بم گفت بی عرضه و فلان و اینا حالا با شوهرم قهرم...چون حرفای بدی بم زد ..اونقدر حالم بد شد که امروز سرکار نتونستم برم...بنظرتون حق با کیه؟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
چقدرپرتوقع شده،حق باشما بوده واصلا عذاب وجدان نداشته باش قرارنیست همه چیزباب میل بچه هاباشه،فقط راه های دیگه ای روبرای تنبیه انتخاب کن مثلااز کارتون تماشا کردن محرومش کن
ازخانه قدم به دنیای بیرون بگذارید درحالی که زنانگی هایتان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد که اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوههای زیبای جسم و زنانگی اش.(امام موسی صدر)